Nazaj
Nasveti o izdelkih za Pisarno

Električna po višini nastavljiva pisalna miza Upliner 2.0

UPLINER – pisalna miza

Kdor je že kdaj delal na po višini nastavljivi pisalni mizi, kakršna je tudi UPLINER, ne bo hotel več delati drugače. Modeli UPLINER predstavljajo najsodobnejšo obliko dinamičnega sedenja in stanja: pisalna miza se vam natančno prilagodi po višini, omogoča sedeče in stoječe delo ter poljubno menjavo med enim in drugim. Že po kratkem času občutite vse prednosti miz UPLINER: ste spočiti, bolj zdravi in imate več energije. Dolgoročno se poveča tudi storilnost. Brezčasno elegantna pisalna miza pa tudi dokazuje, da pri ergonomiji ni treba zapostaviti privlačne oblike. Še sami se prepričajte, kako drugačno je delo za mizo UPLINER.

Nova merila za zdravo delo

Zakaj potrebujete ergonomsko pisalno mizo? Možnost, da večkrat na dan zamenjamo med sedečim in stoječim delom, občutno razbremeni hrbet, mišice in sklepe. Mize UPLINER lahko pripomorejo k lajšanju akutnih težav in preprečijo obolenja, ki so značilna za pisarniško delo, na primer bolečine v hrbtu in srčno-žilne bolezni. Redno gibanje med delom izboljša držo, poživi krvni obtok in poveča porabo kalorij. Le zdrav in uravnotežen delavec se lahko bolj osredotoči na delo. Pisalna miza za sedeče in stoječe delo je zato v korist zaposlenim in podjetju, saj so zdravi zaposleni bolj zadovoljni in učinkoviti.

Funkcionalnost in stil

Pisalna miza je vsakodnevni pripomoček, zato mora brezhibno delovati. Lepa oblika je samo še dodatna prednost. Mize UPLINER s kakovostno obdelavo in elegantnim brezčasnim videzom združujejo oboje. Kako pa delujejo in v katerih izvedbah so na voljo?

Skupna točka je načelo delovanja: višino mizne plošče lahko hitro in brezstopenjsko prilagodite želenemu položaju pri sedenju ali stanju – odvisno od modela to naredite ročno z ročico ali električno z vgrajenimi motorji.

Vse pisalne mize UPLINER se poleg tega odlikujejo po robustnih materialih in stabilni konstrukciji. Okvir in podnožje sta iz jekla in omogočata skupno nosilnost do 150 kg. Hitrost dviga pri modelih z električnim pogonom je od 29 mm/s do 40 mm/s. Mehek zagon in ustavitev motorja zagotavljata nastavitev višine brez sunkov in ščitita pred hitro obrabo.

Obliko – pravokotno, okroglo ali kotno izvedbo – ter velikost in barvo lahko izberete skladno s svojo pisarno. Mizna plošča je na voljo v imitaciji bukve in svetlo sivi barvi. Nevsiljivi barvni odtenki poskrbijo za mirno in prijetno vzdušje v pisarni.

Nova generacija: UPLINER 2.0

Nova generacija miz UPLINER z električno nastavitvijo višine – UPLINER 2.0 – je opremljena z dodatnimi funkcijami, s katerimi bo delo še bolj udobno. Električno nastavitev višine je dopolnila spominska funkcija. Na štirih pomnilniških tipkah lahko shranite štiri poljubne nastavitve in jih tudi kadar koli spremenite. Želeno višino mize tako dosežete samo s pritiskom na gumb! Različica 2.0 ima poleg tega tudi zaščito pred trki. Ta funkcija samodejno ustavi gibanje, če mizna plošča zadene ob oviro.

Standardni kabelski profil je mogoče preklopiti, da je delovno mesto vedno urejeno. Na razpolago je tudi več barv: mizna plošča je na voljo v imitaciji javorja, imitaciji oreha ali v beli barvi.

Električna po višini nastavljiva pisalna miza Upliner 2.0 wt$

Surovine s certifikatom, odgovorni nakupi

Električna po višini nastavljiva pisalna miza Upliner 2.0 wt$

Funkcionalnost, kakovost in oblika so najpomembnejše lastnosti pisarniškega pohištva, pri čemer pa ne smemo pozabiti niti na poreklo uporabljenih surovin. Modeli UPLINER spadajo v skupino pisarniškega pohištva s certifikatom FSC, kar pomeni, da uporabljen les izvira iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi.

Z nakupom izdelkov s certifikatom FSC tudi sami postavljate zgled za odgovorno gozdarjenje.

Izberite si svojo mizo UPLINER ali UPLINER 2.0! Dodatno pohištvo iz serije pisarniškega pohištva VARIETY je mogoče odlično kombinirati z modeli UPLINER. V ponudbi pa imamo seveda še več modelov pisalnih miz za stoječe delo.

Potrebujete pomoč? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali. Lahko pa tudi naročite montažni servis, da boste povsem brez skrbi.

Naše najbolj priljubljene kategorije iz teh nasvetov