Nazaj
Nasveti o izdelkih za Proizvodnjo

“clip-step” – nedrseča obloga stopnic

Varno vzpenjanje in stanje na lestvi – rešitev se imenuje clip-step, nedrseča obloga stopnic za lestve s stopnicami.

Nedrseča obloga je izdelana iz narebrene umetne mase ali profila iz umetne mase s primesjo korunda, zato poskrbi za varno in udobno stanje na dvokrakih lestvah s stopnicami.

Obloga “clip-step” močno zmanjša drsenje. Osebi, ki je odgovorna za varnost v podjetju, ponuja nadaljnjo možnost za upoštevanje veljavnih smernic in predpisov.

Glede na potrebe lahko izbirate med dvema različicama obloge:

Obloga stopnic clip-step

Oblogo stopnic clip-step iz narebrene umetne mase po celotni površini in povsem natančno pripnete na stopnico. Te obloge zagotavljajo optimalno preprečevanje drsenja, varen korak in udobje, ko stojite na naših dvokrakih lestvah s stopnicami.

Obloga clip-step R13

Nova obloga stopnic clip-step R13 je certificirana, nedrseča obloga za naše lestve s stopnicami.

Obloga za stopnice s profilom iz umetne mase s primesjo korunda izpolnjuje pogoje ocenjevalne skupine R13 in je bila za količino izpodriva razvrščena v ocenjevalno skupino V6. Zlasti v mokrih ali z olji zamazanih delovnih okoljih model clip-step R13 ponuja dodatno varnost pri delu.

“clip-step” – nedrseča obloga stopnic wt$

Sl.: Dvokraka lestev s stopnicami z oblogo clip-step

Z oblogo “clip-step” je omogočeno ravnanje v skladu s standardom DIN EN 131-2. Ta zahteva, da imajo klini, stopnice in ploščadi iz kovine ali umetne mase nedrsečo delovno površino.

Pri modelih z obojestranskim vzpenjanjem je obloga clip-step nameščena do najvišje stopnice, na katero lahko stopite (po DIN EN 131). Poleg preprečevanja zdrsov obloga tako omogoča nadzor, ali se lestev pravilno uporablja.

Clip-step lahko naknadno namestite na določene modele lestev. Za dodatne informacije se obrnite na nas. 

Naši najbolj priljubljeni izdelki iz teh nasvetov
Ustrezno
Število izdelkov: 125
Naše najbolj priljubljene kategorije iz teh nasvetov