O nas

Čas je, da se predstavimo.
Podjetje KAISER+KRAFT.

Prisrčno dobrodošli v vodilni evropski skupini kataloške prodaje opreme za proizvodnjo, skladišča in pisarne v podjetju KAISER+KRAFT Europa GmbH. Približno 1000 zaposlenih se trudi ustreči željam in zahtevam naših strank ter jim ponuja uveljavljene lastne znamke, preizkušene rešitve in odličen servis, poleg tega pa še do 15-letno garancijo ter po potrebi montažo, popravila in vzdrževanje.

Na voljo je vse od pisarniških stolov do viličarjev: točno, zanesljivo in hitro dostavimo „vse za podjetje“. V ponudbi imamo več kot 80,000 vrhunskih izdelkov za proizvodnjo, transport, skladišče, okolje in pisarno − naročanje je mogoče iz kataloga po telefonu, elektronski pošti, faksu ali po spletu. V številnih evropskih državah je tako na voljo izredno raznolika ponudba izdelkov najvišje kakovosti. To pa še ni vse: kot podjetje z večkanalnim poslovanjem vam svetujemo po različnih kanalih, naši strokovni tehnični svetovalci pa so vam na razpolago tudi na terenu.

Z našo pomočjo lahko končno opustite nepotrebno porabo papirja pri nabavi in se odločite za celovito elektronsko naročanje. Svojim strankam že več kot 15 let ponujamo elektronsko nabavo po meri, ki je v veliki stopnji avtomatizirana – od elektronskega kataloga, naročanja in računov do elektronskih obvestil o dobropisu.

Zaradi vsega tega je KAISER+KRAFT nepogrešljiva trgovina, kjer lahko najdete vse za svoje podjetje.
Podjetja KAISER+KRAFT so prisotna v 18. državah.Vsa pa spadajo v družbo TAKKT AG.

Zgodovina podjetja

1945 Ustanovitev podjetja KAISER+KRAFT v Stuttgartu

1967 Priključitev con Vink en na Nizozemskem
1973 Priključitev Frankel v Franciji
1974 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Veliki Britaniji in Švici
1975 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Belgiji

1983 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Avstriji
1986 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Italiji
1989 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Španiji

1990 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Madžarskem
1992 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Poljskem
1993 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Češkem

2001 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Portugalskem
2002 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Japonskem
2006 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Kitajskem
2007 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Slovaškem
2012 Ustanovitev KAISER+KRAFT v Sloveniji

2016 Ustanovitev KAISER+KRAFT na Hrvaškem

Kratka predstavitev TAKK AG

TAKKT je v Evropi in Severni Ameriki vodilni koncern kataloške prodaje poslovne opreme prek različnih prodajnih kanalov. Koncern je s svojimi blagovnimi znamkami zastopan v več kot 25 državah. Program hčerinskih podjetij obsega preko 200.000 izdelkov s področja opreme za proizvodnjo in skladišča, klasičnega in dizajnerskega pisarniškega pohištva ter dodatne opreme, transportne embalaže, artiklov za razstavo in izdelkov za opremljanje maloprodajnih trgovin, restavracij in hotelov.

Več informacij o skupini TAKKT najdete na spletni strani www.takkt.de.

TAKKT AG – Business Equipment Solutions