Gradbišča pripravite, opremite in zavarujte profesionalno

Varovalna oprema za gradbeništvo

Ometavajo, tlakujejo, polagajo plošče ali izolirajo: gradbeni delavci vsak dan ustvarjajo izjemne stvari. Njihovo delo je ključnega pomena, saj tam potem živimo, stanujemo in delamo. Zato jim vrnimo tisto, kar si zaslužijo: varnost na trdnih temeljih.

Zato se seznanite z našo obsežno ponudbo za boljšo zaščito in preprečevanje tveganj na gradbiščih in v gradbeništvu. Tako bomo skupaj zaščitili tisto, kar je vredno zaščititi: vaše zaposlene.

Zaščita gradbišča

Jasni znaki za varnejši jutri

Ne glede na to, ali gre za postavitev odrov ali obrezovanje dreves, gradnjo cest, visoke ali nizke gradnje, dobra zaščita gradbišča je pomembna, če ne že ključna za vsak gradbeni projekt. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete za zavarovanje gradbenih projektov, gradbišč in gradbenih ekip ter tudi za zaščito mimoidočih pred nevarnostmi in poškodbami.

Zaščitno delovno oblačilo

Za kar najvarnejši delovni vsakdan

Vsako delo je drugačno, vsako gradbišče ima svoje izzive in vsak gradbeni projekt svoje postopke. Toda ena stvar kljub vsem razlikam ostaja pomemben skupni imenovalec: zaščitna delovna oblačila. Saj ta lahko včasih rešijo življenja. In če osebna varovalna oprema (OVO) ni le priročna, funkcionalna in udobna, temveč je odlično tudi videti, smo svoje delo dobro opravili. Preizkusite ... in pomerite.

Oprema in material za gradbišče

Dobro opremljeni za vsak gradbeni projekt

Da bi se na gradbišču dobro znašli, ne bi smeli biti seznanjeni le z lokalnimi razmerami. Tudi tu lahko profesionalna oprema za gradbišča ne le olajša delo, temveč poskrbi tudi za več varnosti – že od prve lopate naprej. Seznanite se s pravimi izdelki za gradbišča vseh velikosti in zagotovite varno delovišče za zaposlene, projektante in obiskovalce.

Reševalna oprema

...In če že pride do nečesa

Vsako gradbišče, na katerem poteka delo z nevarnimi snovmi, mora imeti na voljo ustrezno reševalno opremo za hitro odstranjevanje razlitih tekočin, zasilne prhe in prhe za oči ali varno, ognjevarno shranjevanje predmetov.

Več informacij

Varovalna oprema za gradbeništvo wt$

Nezgode pri delu: vzroki in kako ukrepati

Če menite, da so morski psi nevarnejši od stolov ali opekačev, si zagotovo preberite ta članek. Spoznajte tudi „mehke veščine“ za večjo varnost na delovnem mestu.

Varovalna oprema za gradbeništvo wt$

Praktični nasveti za varno gradbišče

Na gradbiščih prežijo številne nevarnosti. Toliko pomembneje je, da svoje zaposlene pri delu čim bolje zaščitite. Sledite našim nasvetom za več varnosti na vašem gradbišču.

Varovalna oprema za gradbeništvo 61?

Stopite v stik z nami!

Za dodatne informacije smo vam vedno brezplačno na voljo.