Zakaj je obvezna aktivacija JavaScript?

In kaj sploh je JavaScript in kje se uporablja?

JavaScript je programski jezik, s katerim lahko spletni razvijalci preprost dokument spremenijo v popolnoma interaktivno spletno aplikacijo. Dandanes je uporaba skriptnega jezika JavaScript skoraj nepogrešljiva, saj omogoča pravilno uporabo priljubljenih storitev, kot sta Gmail ali Facebook, pa tudi pravilno uporabo naše trgovine. JavaScript lahko nadzoruje videz, funkcionalnost in interakcijo spletne trgovine.

Katere so prednosti skriptnega jezika JavaScript?

S skriptnim jezikom JavaScripta lahko na primer razvrščate in filtrirate izdelke, uporabljate drsnik izdelkov in krmarjenje, dodajate izdelke v košarico, preverjate pravilnost podatkov, vnesenih v obrazce, in še veliko več. Te interakcije in funkcije niso mogoče oziroma so mogoče le v omejenem obsegu, če JavaScript ni aktiviran.

In zdaj?

Preskusite ga tudi sami. Izdelke smo vključili neposredno pod to besedilo. Če jih ne vidite in ne morete uporabljati krmarjenja po ponudbi, JavaScript ni aktiviran.

Drsnik ne deluje? Tako aktivirate JavaScript:

1. Obvestite svoj oddelek za informacijsko tehnologijo ali pristojnega sodelavca in prosite za aktiviranje skriptnega jezika JavaScript.

2. Od oddelka za informacijsko tehnologijo ali pristojnega sodelavca boste prejeli potrditev, da je JavaScript aktiviran.

3. Obiščite našo spletno trgovino in preskusite novo nakupovalno izkušnjo. 

Ali sami upravljate nastavitve brskalnika?

Nimate oddelka za informacijsko tehnologijo, ampak sami upravljate nastavitve brskalnika? Navodila za aktiviranje skriptnega jezika JavaScript v brskalniku so na voljo v znanih iskalnikih.