080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Maks. oddaljenost opazovanja
Material
Mesto uporabe
Min. oddaljenost opazovanja
Oblika
Premer
Prometno ogledalo
Širina
Temperaturna obstojnost
Višina
 

Prometna ogledala – varnost, nadzor in preglednost
S prometnimi ogledali, ki jih namestite na ustrezno mesto, ne poskrbite samo za večjo varnost na ozemlju podjetja, temveč tudi za dobro preglednost. Če imate s pomočjo prometnega ogledala dober pregled nad vsemi cestami, vam nepregledni izvozi ne predstavljajo več nekontroliranega vira nevarnosti pri prometu v proizvodnji. S postavitvijo enostavnega univerzalnega ogledala ter ustreznih zapor in oznak lahko preprečite nezgode in neprijetne dodatne stroške. Na prostem je treba zaščititi garažna vrata in dovoze v tovarniške hale, pa tudi cestne dovoze ali kolesarske poti. KAISER+KRAFT ponuja prometna ogledala različnih velikosti in s prilagodljivim kotom nagiba. V ponudbi zagotovo najdete ustrezen izdelek, na primer širokokotno, tovarniško ali panoramsko ogledalo. Prometna ogledala so na voljo tudi z rdeče-belim signalnim lakiranjem okvirja, ki zagotovi dobro opaznost. Ogledala za uporabo na prostem so preverjeno obstojna proti vetru in imajo površino, ki ne zmrzuje in se ne rosi. Za ustrezne varnostne ukrepe je tako poskrbljeno tudi pri slabih vremenskih razmerah. Ogledala na prostem pa niso nujna samo za voznike, ampak ustrezna panoramska ogledala omogočajo boljši pregled nad prostori za zaposlene in prodajnimi prostori. Nadzorna ogledala lahko bistveno izboljšajo tudi prostore za obiskovalce in prehode podzemnih garaž ali podvoze. Panoramska ogledala so na voljo s področjem prikaza od 180 do 360 stopinj. Univerzalna in povečevalna ogledala pa so primerna tudi za nadzor kakovosti in preverjanje proizvodnih procesov. Zaradi povečave si predmete lažje ogledate in jih podrobneje preiščete.

Prometna ogledala z različnimi možnostmi pritrditve
Posamezna prometna ogledala lahko privijete ali namestite kot magnetna ogledala. Na voljo so številne prilagodljive možnosti montaže, ki so primerne za najrazličnejše površine. Da bo ogledalo skladno z okolico, lahko izbirate med različnimi stekli, na primer akrilnim steklom ali drugimi različicami. S pravilno namestitvijo opazovalnih ogledal ustvarite dobro preglednost tudi na nepreglednih področjih ter večjih, manjših ali ozkih prostorih. KAISER+KRAFT se zaveda različnih zahtev, ki jih je treba upoštevati v posameznem podjetju, zato vedno poskrbi za ustrezno rešitev.

Prometna ogledala

Zrcalce, zrcalce na steni … danes ni več vprašanje, katera je najlepša, temveč, katero ogledalo je primerno. Če so namreč naša prometna ogledala nameščena na ustreznih mestih, zagotavljajo boljšo preglednost in večjo varnost. Uporabljate jih lahko na tovarniških zemljiščih ali v dvoranah obrata, na prometnih poteh, dovozih ali v podvozih.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21
| | |
Prometno ogledalo iz akrilnega stekla
okvir iz polistirola, pravokoten
Neto
od 382,50
Neto
od 271,-
EUROKRAFT - Širokokotno ogledalo
za uporabo znotraj in na prostem, 180°
Neto
od 548,-
Panoramsko ogledalo
vidni kot 90°
Neto
od 65,-
Panoramsko ogledalo
vidni kot 180°
Neto
od 160,40
Panoramsko ogledalo
vidni kot 360°
Neto
od 255,50
Neto
109,-
EUROKRAFT - Opazovalno ogledalo
iz mehansko odpornega akrilnega stekla
Neto
168,40
Prometno ogledalo
ogledalo iz sekurita, okvir iz umetne mase, rdeče odseven
Neto
od 407,50
Prometno ogledalo
iz nerjavnega kromnikljevega jekla
Neto
od 509,-
Prometno ogledalo iz sekurit stekla
brez okvira, z rdeče/belo odsevnim opozorilnim robom
Neto
od 295,-
Nadzorna ogledala
okvir z rumeno-črnimi opozorilnimi oznakami
Neto
od 293,50
Prometno ogledalo iz akrilnega stekla
okvir iz polistirola, okrogel
Neto
od 456,-
Neto
od 282,50
Prometno ogledalo v XXL formatu
iz akrilnega stekla, ŠxV 1200 x 1000 mm
Neto
1.320,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 21
Primerjava izdelkov