Električne vrtne naprave

Električne vrtne naprave močno olajšajo obrezovanje živih meja, košnjo in čiščenje poti. Akumulator omogoča neovirano gibanje in je prijazen do okolja.

V kategoriji Električne vrtne naprave boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: Kärcher.

Električne vrtne naprave – za negovano okolicoZelena okolica poskrbi za lep videz, če je le redno negovana in urejena. Z našimi električnimi vrtnimi napravami boste za to poskrbeli kar mimogrede.Čemu so namenjene naše električne vrtne napravePodivjana trata in zanemarjena živa meja naredita slab vtis na obiskovalce. Neurejene poti povečajo tveganje za nezgode v okolici podjetja. Tudi zaposleni bodo bolj uživali v odmorih na prostem, če se jim pri tem ne bo treba prebijati skozi kupe odpadlega listja.To so trije od številnih dobrih razlogov za urejanje zelenih površin in odstranjevanje listja s poti. Z našimi električnimi vrtnimi napravami boste odlično opremljeni, če želite urediti okolico svoje ustanove oziroma podjetja ali pa te storitve opravljati za druge.V naši spletni trgovini so naslednji izdelki za urejanje okolice:  • Akumulatorske kosilnice

  • Akumulatorske kose

  • Akumulatorski puhalniki za listje

  • Akumulatorske škarje za živo mejo


Imajo kar vse naprave akumulator? Da, in to iz dobrih razlogov.Enostavna uporaba, učinkovitost in malo škodljivih snovi – to so prednosti akumulatorskih vrtnih napravGre za visoko učinkovitost pri majhnem naprezanju in udobni uporabi. Naše električne vrtne naprave z akumulatorjem so namenjene košnji, obrezovanju živih meja in čiščenju večjih površin ter imajo številne prednosti:  • Neovirano gibanje: zaradi delovanja na akumulator je vseeno, kako daleč je vtičnica od trate. Pri delu tudi ni motečih kablov.

  • Visoka učinkovitost: priznani proizvajalci, kot je na primer Kärcher, zagotavljajo učinkovito, praktično in ergonomsko delo.

  • Manjši hrup: so sosedje občutljivi na hrup? Naše akumulatorske kosilnice ali puhalniki za listje so tako tihi, da jih lahko uporabljate kadar koli, tudi pred bolnišnicami ali šolami.

  • Brez izpušnih plinov: okolje vam bo hvaležno, če se iz naprav ne bo kadilo. Takšne naprave poleg tega ne potrebujejo toliko vzdrževanja. Na zamenjavo vžigalnih svečk lahko pri kosilnici z akumulatorjem preprosto pozabite.


Katero dodatno opremo potrebujete?Pogosto nobene, saj imajo številne električne vrtne naprave zraven že vse dodatke. Če akumulator ni priložen, ga lahko v naši trgovini kupite posamezno ali v parih v praktičnem osnovnem kompletu. Oboje je na voljo tudi, kadar potrebujete nadomestnega.V trgovini KAISER+KRAFT dobite tudi številne dodatke za privlačne zunanje površine: klopi za udobne kotičke za počitek, zbiralnike odpadkov, korita za rože in še mnogo več. Oglejte si našo ponudbo.Če imate še kakšna vprašanja o naših električnih vrtnih napravah ali drugih izdelkih iz naše ponudbe, stopite osebno v stik z nami. Vedno smo vam na razpolago.