080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Globina
Material
Način zapiranja
Površina
Širina
Višina
Višina odprtine za vstavljanje
 

Varen poštni nabiralnik je pomemben tako v prostorih kot tudi na prostem
Jasno je, da vsaka stavba potrebuje svoj poštni nabiralnik. Za podjetja pa ni bistveno samo, da pošta pride na njihov naslov, temveč da je v nabiralniku na varnem. Za nemoten sprejem pošte izven običajnega odpiralnega časa zato vsako podjetje nujno potrebuje nabiralnike, ki so nameščeni na prostem. Tudi za pošiljanje pošte znotraj podjetja so sistemi poštnih nabiralnikov najbolj smiselna rešitev. Lepa oblika je pri tem ravno tako pomembna kot varno shranjevanje pošte. Jasne, elegantne linije izbranih nabiralnikov poudarjajo strokovnost in usposobljenost podjetja. Dovršena izdelava in uporaba kakovostnih materialov omogočata potrebno varnost. Vse nabiralnike iz ponudbe podjetja KAISER+KRAFT je mogoče zakleniti, kar zagotovlja, da imajo dostop do pošte samo pooblaščene osebe s ključi.

Poštni nabiralnik – prava rešitev za vse priložnosti
Poštni nabiralniki za uporabo na prostem morajo biti prilagojeni zahtevam podjetja. Velikost nabiralnika izberete glede na povprečno količino pošte, po potrebi pa ga lahko dopolnite z drugim ali zamenjate z večjim. Z nekoliko večjo različico zagotovite, da bo dovolj prostora za vsa pisma tudi pri nepričakovani večji količini pošiljk ter bodo tako zaščitena pred vetrom in vremenom. Nabiralniki znamk EUROKRAFT in Mannus so na voljo v različnih velikostih. Ponudba se ponaša z bogato izbiro, saj obsega vse od preprostih standardnih nabiralnikov za običajna pisma do velikih nabiralnikov in kombiniranih poštnih nabiralnikov z dodatnim predalom za večje pošiljke. Sistemi poštnih nabiralnikov so vedno izdelani iz kakovostnih materialov, na primer nerjavnega jekla ali jeklene pločevine. Nabiralniki za uporabo na prostem so dodatno praškasto lakirani in pocinkani. Nekateri modeli so po naročilu na voljo v različnih barvah, tako da jih lahko uskladite s celostno podobo podjetja. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT najdete poštne nabiralnike in poštne sisteme, ki ponujajo premišljene rešitve in so obenem ekonomični ter praktični.

Poštni nabiralniki

O smislu in namenu poštnih nabiralnikov ne bomo razpravljali. Lahko pa se pogovorimo o velikosti, materialih in obliki. Kakšen naj bi bil vaš novi poštni nabiralnik? Iz nerjavnega jekla ali jeklene pločevine? S poševno ali ravno strešico? Zaobljen ali oglat? Prostoren ali običajne velikosti? Možnosti je veliko. Razglejte se torej naokoli iz izberite svojega najljubšega.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
| | |
Standardni nabiralnik
s preklopno poševno strešico, jeklena pločevina
Neto
61,70
Standardni nabiralnik
s preklopno poševno strešico
Neto
105,70
Poštni nabiralnik
s preklopno poševno strešico, jeklena pločevina
Neto
53,30
Velik poštni nabiralnik
VxŠxG 450 x 326 x 162 mm
Neto
77,80
Poštni nabiralnik
s preklopno poševno strešico, nerjavno jeklo
Neto
131,10
Poštni nabiralnik
z ravno strešico, nerjavno jeklo
Neto
117,-
Poštni nabiralnik
z ravno strešico, jeklena pločevina
Neto
61,20
Oblikovalski poštni nabiralnik
VxŠxG 480 x 322 x 150 mm
Neto
141,70
Poštni nabiralnik, zaobljen
VxŠxG 327 x 375 x 117 mm
Neto
181,40
Poštni nabiralnik, zaobljen
VxŠxG 327 x 375 x 117 mm, jeklena pločevina
Neto
149,70
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
Primerjava izdelkov