080 1037  

Privlačno oblikovanje zunanjega območja
Zunanje območje je kot vizitka podjetja, uprave ali javne zgradbe. Vaše podjetje se navzven ne predstavlja samo zaposlenim, strankam, dobaviteljem in obiskovalcem, ampak tudi vsem mimoidočim. Z negovano okolico lahko zato pozitivno vplivate tudi na prodajno uspešnost podjetja. Kaj je potrebno za prijeten videz okolice? V naši spletni trgovini poiščite kakovostne in praktične izdelke za oblikovanje zunanjega območja podjetja. V okolici stavb podjetja lahko razobesite pisane zastave z logotipom podjetja ali znaki različnih znamk. Kakovostni drogovi za zastave za postavitev v tla so narejeni iz eloksiranega aluminija. Zato so odporni proti vremenskim vplivom, ne potrebujejo veliko vzdrževanja in so primerni za dolgotrajno uporabo. Takšni drogovi so odlični, če zastave pogosteje menjavate, poleg tega pa pritegnejo poglede na ime in znamko, ki se oglašuje z zastavo. Oglaševanje lahko še poudarite s tablami, ki jih vozniki na poti mimo podjetja zlahka opazijo. Negovana okolica pa se ne ponaša samo z opaznimi reklamnimi sredstvi, ampak predvsem s privlačnimi uporabnimi predmeti.

Polepšajte okolico svojega podjetja
Pred svoje podjetje lahko namestite stojala za kolesa, ki omogočajo varno parkiranje, zaščiteno pred vremenskimi vplivi. Pomembno je tudi, da s tem krepite okoljsko ozaveščenost zaposlenih in obiskovalcev. Dodatni nadstreški za parkiranje koles ali zaščito prostora za kajenje so ob slabem vremenu dobrodošel zaklon za obiskovalce podjetja. Celo z nabiralniki lahko druge prepričate, da veliko pozornosti posvečate kakovosti. Tudi s klopmi in mizami, ki jih postavite v park, na športne površine in ob bazene lahko naredite okolico podjetja še privlačnejšo in prijetnejšo. Zaposleni bodo v toplejših dneh hvaležni za udobne klopi in mize, ki jih postavite na notranje dvorišče. Klopi omogočajo prijetne kratke odmore, komplet mize in klopi pa je idealen za kosilo v naravi. Ponudba klopi za zunanje območje obsega tako modele iz umetne mase, ki so enostavni za vzdrževanje, kot tudi klopi iz masivnega lesa z ogrodjem iz litega železa. Za okolico hotelov, bolnišnic in javnih zgradb pa so najprimernejše parkovne klopi. In kako se boste vi predstavili navzven?

Zunanje območje

Za prvi vtis ni popravnega izpita: zunanje površine vašega podjetja so vaša vizitka. Uredite ga s kakovostnimi izdelki za zunanje površine ter napravite dober vtis pri obiskovalcih in strankah. S priročnimi stojali za kolesa in nadstreški pa boste tudi za svoje zaposlene naredili veliko dobrega.
Naše kategorije izdelkov
Drogovi za zastave
Državne zastave, navijaške zastave ali zastave podjetij: kdor ima kaj za ...
Klopi in mize
Ali udobno sedite? Ali boste pognali korenine od čakanja? Svetujemo vam: usedite ...
Nadstreški
Nikoli več vam ne bo treba stati na dežju, vam sesti na moker sedež na kolesu ...
Poštni nabiralniki
O smislu in namenu poštnih nabiralnikov ne bomo razpravljali. Lahko pa se ...
Prometna ogledala
Zrcalce, zrcalce na steni … danes ni več vprašanje, katera je najlepša, temveč, ...
Stojala za kolesa
Svojih koles nikar ne naslanjajte na stene, ograje ali drevesa. Za to imamo ...
Zbiralnike odpadkov in pepelnike
Ni treba, da se pred stavbo nabirajo odpadki. Zunanje območje opremite z ...
Zimska služba
Vsako leto znova: zimska služba. In kaj potrebuje vsako leto znova? Dobro ...
Primerjava izdelkov