080 1037  

Prinesite svež veter v svoje podjetje – s kakovostnimi ventilatorji KAISER+KRAFT! 

Kot vodilni evropski kataloški prodajalec B2B pisarniške opreme, opreme za proizvodnjo in skladišča svojim strankam ne ponujamo samo izredno širokega nabora in bogatega poznavanja izdelkov, temveč tudi obsežen paket storitev:

 

Brezplačna dostava

Možnost vračila 30 dni

Hitra dobava

Najmanj 3 leta garancije

Stoječi ventilatorji

Stoječi ventilatorji so klasični pripomočki, ki nam lajšajo življenje in omogočajo nemoteno delo v vročih poletjih. Uporabni so v vseh podjetjih, kjer ni klimatskih naprav.

 

Zaradi velikega pretoka zraka in močnega motorja so stoječi ventilatorji primerni tudi za velike prostore. Nastavljeni na nižjo stopnjo dajejo nekateri modeli občutek naravnega vetra. Običajen kot obračanja je 90°, nastavljiva višina in pogosto tudi navpičen kot nagiba. Stoječi ventilatorji lahko s svojega mesta optimalno mešajo zrak v prostoru in se odlično prilagodijo posameznim potrebam. 

 

Pri KAISER+KRAFT boste našli stoječe ventilatorje v različnih izvedbah. Na tej strani smo izbrali samo nekaj naših modelov, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Vsi izdelki

 

Namizni in stropni ventilatorji

Namizni in stropni ventilatorji poskrbijo za svežo sapico na delovnem mestu in olajšajo delo v vročih dneh.

 

Namizne modele KAISER+KRAFT lahko zaposleni nastavijo skladno s svojimi potrebami. Zaščita pred pregrevanjem in motorji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, kljub dolgotrajnemu delovanju.

 

Stropni ventilatorji ustvarjajo stalno optimalno klimo v prostoru. Z intenzivnim kroženjem zraka poleti ohladijo prostor na prijetno temperaturo, pozimi pa topel zrak, ki se zadržuje pod stropom, usmerijo nazaj proti tlom. Za to je treba samo spremeniti smer vrtenja ventilatorja. 

 

Na tej strani smo izbrali samo nekaj naših modelov ventilatorjev, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Vsi izdelki

 

Talni ventilatorji

Talni ventilatorji se uporabljajo v fitnes prostorih, solarijih, pisarnah in tudi v industriji. Zelo zmogljiv bobnast ventilator je kot talni model odličen za hlajenje strojev, ventilator s kromirano zaščitno košaro in kovinskim ogrodjem pa je bolj primeren za podjetja in pisarne.

 

Pri talnih ventilatorjih lahko kroženje zraka nastavite tako, da tok zraka ne odnaša listov papirja po prostoru in niti ne piha neposredno v obraz.

 

Talni ventilator na trdnem ogrodju lahko opremite tudi s kolesi, da ga enostavneje premikate. Majhni modeli pa imajo nameščen priročen ročaj. Na tej strani smo izbrali samo nekaj naših modelov talnih ventilatorjev, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Vsi izdelki

 

Industrijski ventilatorji

Industrijski ventilatorji so zelo zmogljivi, zato so primerni na primer za uporabo v skladiščih ali proizvodnji. Z njimi lahko odlično zračite velike industrijske hale.

 

Na voljo so kot talni, stoječi ali fiksno pritrjeni stenski modeli. Pomične različice so na primer primerne za hlajenje strojev ali sušenje pri gradnji, na steno pritrjen industrijski ventilator pa je odličen za zračenje velikih prostorov. 

 

Pri KAISER+KRAFT najdete široko ponudbo industrijskih ventilatorjev, ki imajo številne funkcije in omogočajo različne možnosti uporabe. Dobili boste točno tisto, kar potrebujete za svoje podjetje, vse od visokozmogljivih bobnastih ventilatorjev pa do radialnih ventilatorjev za odzračevanje delovnih mest za nevarne snovi. Na tej strani smo izbrali samo nekaj naših izdelkov, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Vsi izdelki