080 1037        office@kaiserkraft.si

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Višina
Višina polnjenja
Širina
Prostornina
Oprema
Nosilnost
Lastnost
Izvedba zaboja na kolesih
Prikaži več
 

Škatlasti vozički

Iščete najboljšo rešitev za enostaven in praktičen transport manjših stvari? Nudimo vam številne zabojne vozičke – vse od košar iz žične mreže ali zabojnih vozičkov iz žice pa do pločevinastih zabojnih vozičkov z zaklepanjem in zložljivo vzdolžno stranico. Izberite ustrezni pripomoček za transport glede na namen uporabe, nosilnost in prostornino.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 161
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 161
Zabojni vozički
Zabojni vozički predstavljajo vsestransko različico transportnih vozičkov in naprav. Praktični voziček je mogoče uporabiti v različne namene in je primeren za številna področja podjetja. Ponudba obsega vse od pomičnih košar iz žične mreže ali zabojnih vozičkov iz žice pa do pločevinastih zabojnih vozičkov z zaklepanjem in zložljivo vzdolžno stranico. Nosilnost in prostornina zabojnih vozičkov sta odvisni od področja uporabe. V skladiščih se pogosto uporabljajo univerzalni transportni vozički. Vozički so v veliko pomoč: kot transportni zaboji pri razvrščanju in komisioniranju ob prevzemu blaga ali kot pomične skladiščne površine v trgovini, ki omogočajo enostavno jemanje izdelkov.

Ustrezni zabojni voziček za vse namene
Velikost in zgradba zabojnega vozička naj bosta usklajeni s področjem uporabe. Za skladiščenje in transport neobčutljivega, lahkega blaga so primerni mrežasti vozički. Te košare iz žične mreže imajo prostornino 250 l in nosilnost do 250 kg. Prazne žične košare lahko prostorsko varčno naložite drugo v drugo in jih brez težav shranite v manjšem prostoru. Po želji so na voljo tudi ustrezni pokrovi. Pri blagu z večjo težo pa izberite bolj masivne zabojne vozičke iz žice. Imajo nosilnost do 500 kg in so dodatno opremljeni z nedrsečim dnom. Trdna konstrukcija iz praškasto lakiranih jeklenih kotnikov zagotavlja dolgotrajno uporabo in veliko nosilnost. V podjetjih, kjer je treba upoštevati higienske standarde, je nujna uporaba zabojnih vozičkov iz aluminija. Aluminijasti transportni vozički so lahki, higiensko neoporečni, brez vonja in odporni proti koroziji. Poleg tega so neobčutljivi na temperaturna nihanja in enostavni za čiščenje. Na voljo so velikosti s prostornino med 150 l in 1050 l. Modeli s preklopno stranico olajšajo polnjenje in praznjenje zaboja. Za druga področja uporabe so na razpolago še zabojni vozički iz jeklene pločevine ali lesa. Uporabljajo se lahko za strokovno zbiranje in odstranjevanje odpadkov, odlični pa so tudi za vmesno skladiščenje. Vsi transportni vozički imajo transportna kolesa, odporna proti obrabi, ki ne puščajo sledi na tleh. Pri nakupu zabojnega vozička zaupajte kakovosti podjetja KAISER+KRAFT.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov