080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Barva sedeža in naslonjala
Dolžina
Globina sedeža
Material sedeža in naslonjala
Širina plošče
Višina mize
Višina sedeža
 

Sedežne garniture

Človek je nedvomno družabno bitje. Zato smo na potrebo po druženju in skupnosti odgovorili z udobnimi sedežnimi garniturami. Zaposleni se lahko tako v prostorih kot tudi na prostem družijo ob sestankih, projektih ali skupnih malicah. Ustvarite svojo poslovno klubsko sobo.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 11
| | |
Garnitura mize in klopi, medeno rjava
skupna DxG 1800 x 1800 mm
Neto
od 610,-
Neto
od 562,-
Neto
od 368,-
Garnitura mize in klopi z naslonjalom
skupna DxG 2200 x 2200 mm
Neto
647,-
Neto
647,-
Novo
Neto
974,-
Novo
Serija pohištva za uporabo na prostem Viking
miza DxŠxV 2200 x 900 x 770 mm
Neto
486,50
Novo
Garnitura z mizo in klopmi
miza z držalom za sončnik in 2 klopema
Neto
432,50
Neto
259,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 11
Sedežne garniture in kompletne ponudbe
Sedežne garniture so namenjene za menze in prostore za druženje. Povsod v podjetju se uporabljajo tudi mize in stoli, na primer tam, kjer se sodelavci srečujejo pri pogovorih ali projektih. Sedežne garniture iz naše spletne ponudbe s svojimi premišljenimi in brezčasnimi elementi poskrbijo za enoten videz in enostavno čiščenje. Ponudba obsega sedežne garniture za uporabo v prostorih in na prostem. Stoli in mize s trpežnimi površinami so primerni za dolgotrajno uporabo v prostorih podjetja, kjer se zadržuje veliko ljudi. Sedežne garniture obsegajo stole, ki jih za prihranek prostora brez težav naložite drugega na drugega. Odvisno od števila ljudi pa lahko kombinirate tudi več sedežnih garnitur z enotnim videzom. Za uporabo na prostem so na voljo klopi in mize iz vremensko obstojnih materialov. Zunanje sedežne garniture so izdelane kot kompletne enote, kjer so mize in klopi povezane med seboj. To zagotavlja stabilnost ter je v pomoč pri odstranjevanju snega in čiščenju površin. Garniture lahko namreč premaknete v enem kosu, ne da bi morali prenašati posamezne komponente.

Kompletne ponudbe iz kakovostnih materialov
Pri izbiri materiala daje KAISER+KRAFT prednost obstojnosti in trpežnosti miz in stolov. Sedežne garniture so izdelane iz nosilnih jeklenih cevi v kombinaciji z lepljenim ali vezanim lesom. Zanesljivi premazi iz melaminske smole poskrbijo za trajno lepe površine miz. Profesionalni materiali olajšajo čiščenje. Talni drsniki iz umetne mase, ki ne pušča sledi, preprečujejo grde črte na talnih oblogah. Pri nas najdete pametne in privlačne izdelke za opremljanje prostorov v podjetju.
Primerjava izdelkov