080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Barva
Material sedeža in naslonjala
Višina sedeža
 

Sedeži

Zakaj sklepanje poslov ne bi smelo biti prijetno in sproščeno? Vsi si želimo, da bi se ves čas počutili udobno. Zato se le usedite v naše mehke klubske sedeže in zagotovo nam boste pritrdili. Naslonite se nazaj in se sprostite. To so majhne radosti v poklicnem vsakdanu.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 3
| | |
Klubski sedež
prevleka iz poliuretana
Neto
209,00
Klubski sedež
prevleka usnje/umetno usnje
Neto
249,00
Klubski sedež, oglat
VxŠxG 850 x 575 x 530 mm
Neto
249,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 3
Sedeži
Udobni klubski sedeži v klubski sobi podjetja, sedeži za obiskovalce in koktajl sedeži s privlačnim dizajnom: v naši spletni trgovini lahko kupite sodobno sedežno pohištvo, ki bo poskrbelo za lep videz v vsakem podjetju. Kakor je pomembno, da imajo zaposleni med odmorom na voljo prostore za druženje, kjer se vsi dobro počutijo, je nujno tudi, da ustrezno opremite prostore za obiskovalce in partnerje. Če čas med čakanjem mine na udobnem počivalniku, je lažje pozabiti na nenačrtovane zamude pri dogovorjenih terminih. Kdor se v čakalnici lahko usede za mizo za bistroje z elegantnim klubskim sedežem, se lažje spusti v pogovor z drugimi obiskovalci. Pri nas najdete stole in mize z dodelanim videzom za opremljanje različnih prostorov. Stoli imajo lahko po želji prevleko iz materiala Softex ali usnja oziroma so izdelani iz lesa ali kakovostne umetne mase. Mizne površine so na voljo v različnih oblikah. Kakovostna oprema podjetja govori sama zase in vedno pusti dober vtis, ne glede, ali imajo sedeži okrogla ali oglata naslonjala.Ti klubski sedeži pa niso odlični samo zaradi svojega dizajna, ampak tudi udobnega sedenja.

Ergonomsko sedenje v klubskem sedežu
Na ergonomijo ne smete pozabiti niti, ko kupujete klubski sedež. Sedeži, ki jih postavimo v čakalnice, bare in prostore za druženje, morajo narediti čim boljši vtis na sedečega. Sedenje je prijetno samo, če je hrbet v ustreznem položaju. Ravno v gastronomiji vabi ergonomski klubski sedež k daljšemu posedanju. Pri izdelkih podjetja KAISER+KRAFT nikoli ne pozabimo na ergonomijo. Da zdravje ne bo prikrajšano, smo izbrali sedeže, ki so oblikovani prijazno do hrbta in omogočajo zdravo sedenje. To je enako pomembno tudi pri sedežih za zaposlene, da se med odmori lahko sprostijo in ne postanejo še bolj napeti. V naši spletni trgovini enostavno izberite udobne klubske sedeže, ki čim bolje izpolnjujejo te zahteve.
Primerjava izdelkov