080 1037        office@kaiserkraft.si

Pulti

Ne pozabite na pulte za poslovne prostore in profesionalne sprejemnice. Saj veste, da je prvi vtis najpomembnejši. Zelo pogosto najprej pogledamo proti sprejemnemu pultu, ker je v središču sprejemnic in prva stična točka za stranke in poslovne partnerje v hotelih, zdravniških ordinacijah, odvetniških pisarnah in agencijah.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 0
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 0
Pulti
Lepo oblikovani in praktični pulti polepšajo videz poslovnih prostorov. Obenem poskrbijo za večjo uporabno površino v manjših prostorih. V kombinaciji z elegantnimi stoli in mizami so pulti osrednja točka vsake pisarne in s svojimi praktičnimi funkcijami olajšajo nemoten potek dela. Posebni sistemski pulti so odlična rešitev za opremo sprejemnic v podjetjih ali ordinacijah. Kakovostne pulte lahko seveda uporabljate tudi na sejmih, v gastronomiji in prodajnih prostorih.

Premišljeno in s stilom
V naši ponudbi najdete pulte za različne prostore v podjetju. Opremite prostore ob vhodu s kakovostnimi mizami, stoli in pulti, da boste ustvarili privlačno sprejemnico za stranke in kupce. V naši trgovini najdete pulte različnih izvedb, iz kakovostnih materialov in z elegantno obliko, ki se odlično zlijejo z obstoječo opremo prostora. Prilagodljiva konstrukcija omogoča enostavno umestitev v vsak prostor. S privlačno ponudbo elegantnih pultov, stolov in miz podjetja KAISER+KRAFT boste učinkovito polepšali videz svoje pisarne ali ordinacije.

ŽELITE PRIKAZ, PRIMEREN ZA MOBILNE NAPRAVE?

Spletna trgovina KAISER+KRAFT je zdaj na voljo tudi v mobilni različici, ki se bo neprestano razvijala.
Test mobilnega prikaza
Primerjava izdelkov