080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Globina
Lastnost
Oblika
Širina
Višina
 

Pulti

Ne pozabite na pulte za poslovne prostore in profesionalne sprejemnice. Saj veste, da je prvi vtis najpomembnejši. Zelo pogosto najprej pogledamo proti sprejemnemu pultu, ker je v središču sprejemnic in prva stična točka za stranke in poslovne partnerje v hotelih, zdravniških ordinacijah, odvetniških pisarnah in agencijah.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
| | |
Pult za bistroje COOL
VxŠxG 1130 x 1400 x 530 mm
Neto
989,00
Pult COFFEE-BAR
VxŠxG 1130 x 650 x 530 mm
Neto
829,00
Pult STARLIGHT
VxŠxG 1130 x 1550 x 550 mm
Neto
999,00
Pult JACKY
VxŠxG 1130 x 800 x 520 mm
Neto
659,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 4
Pulti
Lepo oblikovani in praktični pulti polepšajo videz poslovnih prostorov. Obenem poskrbijo za večjo uporabno površino v manjših prostorih. V kombinaciji z elegantnimi stoli in mizami so pulti osrednja točka vsake pisarne in s svojimi praktičnimi funkcijami olajšajo nemoten potek dela. Posebni sistemski pulti so odlična rešitev za opremo sprejemnic v podjetjih ali ordinacijah. Kakovostne pulte lahko seveda uporabljate tudi na sejmih, v gastronomiji in prodajnih prostorih.

Premišljeno in s stilom
V naši ponudbi najdete pulte za različne prostore v podjetju. Opremite prostore ob vhodu s kakovostnimi mizami, stoli in pulti, da boste ustvarili privlačno sprejemnico za stranke in kupce. V naši trgovini najdete pulte različnih izvedb, iz kakovostnih materialov in z elegantno obliko, ki se odlično zlijejo z obstoječo opremo prostora. Prilagodljiva konstrukcija omogoča enostavno umestitev v vsak prostor. S privlačno ponudbo elegantnih pultov, stolov in miz podjetja KAISER+KRAFT boste učinkovito polepšali videz svoje pisarne ali ordinacije.
Primerjava izdelkov