080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Izvedba ogrodja
Material sedeža
Oblazinjenje
Višina sedeža
 

Pohištvo za bistroje

Eleganten in klasičen kos pohištva, ki polepša vsak bar in bistro, preproste skupne prostore pa spremeni v družabne kotičke za srečevanje zaposlenih. Vse to zmorejo naši barski stolčki. Praktični stoli so idealni za sodoben način življenja: za hitre prigrizke, kratke razgovore in poslovne sestanke ob sprejemnem pultu.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 7
| | |
Barski stolček
prevleka iz umetnega usnja
Neto
115,00
Neto
255,00
Novo
Barski stolček EVORA
oblazinjena izvedba, kromirano ogrodje
Neto
349,00
Neto
od 229,00
Barski stolček Z oblike
z oblazinjenjem debeline 100 mm
Neto
135,00
Novo
Barski stolček PP
višina sedeža 730 mm
Neto
169,00
Barski stolček z naslonjalom
sedežna površina iz bukve, kromirano ogrodje
Neto
135,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 7
Različni načini uporabe barskih stolčkov
Bari, bistroji in restavracije brez barskih stolčkov ne bi bili to, kar so. Vsi lokali radi uporabljajo to obliko stolov, zato barski stol v gastronomiji brez dvoma spada med najbolj priljubljene kose opreme. Ti stoli pa se že dolgo ne uporabljajo samo v gastronomiji, saj so odlični za opremljanje številnih različnih prostorov. Stoli za bistroje stojijo seveda predvsem za točilno mizo, to prostorsko varčno alternativo stola pa najdemo pa tudi v prostorih za druženje, pri opremi menz ali v kotičkih za posedanje na hodniku. Barski stoli in mize poskrbijo za sproščeno ozračje, zato lahko na primer v prostoru za odmore v podjetju ustvarijo manj formalen videz. Zaposleni se tako lažje sprostijo in udobno sedijo tudi v kotičkih. Sproščeno oblikovani prostori z barskimi stolčki pa niso samo mesto, kjer si bodo zaposleni lahko odpočili, ampak se tam lahko tudi pogovarjajo o temah, povezanih z delom.

Barski stolčki z ustreznim dizajnom
Barski stolčki se morajo seveda ujemati z izbranim videzom podjetja, predvsem če stilu posvečate veliko pozornost. Zato naša spletna trgovina ponuja elegantne barske stole iz bukovega lesa in s prevleko iz umetnega usnja, ki so stilsko bolj dovršeni kot običajni stoli. Z barskimi stolčki in visoko mizo lahko opremimo različne prostore. Pohištvo za bistroje pri podjetju KAISER+KRAFT vedno prepriča z visoko kakovostjo, veliko nosilnostjo in dolgotrajno uporabo. Kromirana ogrodja iz jeklenih cevi poskrbijo za trdno stanje in eleganten videz. Udobno sedenje omogočajo tudi prevleke iz umetnega usnja na trdni sedežni blazini ali naslonjalo za hrbet. Lepo oblikovani barski stolčki v obliki črke Z ali leseni barski stolčki se dobro prilagodijo drugi opremi, tako da ustvarite enoten videz, kakršen je običajen za podjetja, pisarne in gastronomijo. Če se ne morete odločiti med posameznimi izdelki, uporabite praktično funkcijo za primerjavo izdelkov, s katero boste lahko primerjali do 3 stole. Nov barski stolček si lahko kupite neposredno v spletni trgovini.
Primerjava izdelkov