080 1037  

Vse mogoče na zalogi

Dobrodošli na področju izdelkov za skladišče KAISER+KRAFT – tukaj dobite kompletno opremo za svoje skladiščne prostore, vse od osnovne opreme z regali do etiket.
 

KK_si_Header_LP_Lager.jpg

Dobra organiziranost skladišča je povsem odvisna od ustrezne opreme, ne glede, kako veliki so skladiščni prostori in kaj v njih shranjujete. Zato boste tukaj našli vse za učinkovito strukturirano in urejeno skladišče – od odprtih skladiščnih posod za majhne dele, palet in mrežastih zabojev do velikih zabojev s prostornino več kot 3000 l.
 

H kategoriji skladiščna oprema

Ko pomislimo na skladišče, pomislimo tudi na regale. Da poskrbite za učinkovito delo v svojem skladišču, potrebujete ustrezen model: regal za težka bremena, širok regal … ali morda sestavljivi regal? Sami najbolje veste, kakšne regale potrebujete v svojem podjetju – mi pa vam jih priskrbimo.
 

H kategoriji regali

Delo na višini prinaša dodatno tveganje. Z zanesljivimi lestvami in odri boste poskrbeli, da bodo vaši zaposleni trdno stali. Če so v bližini vedno na voljo stopnice ali lestev, za vzpenjanje tudi ne bodo uporabljali razmajanih zabojev in drugih nevarnih alternativ.

 

H kategoriji lestve in ogrodja

Težke nesreče lahko pogosto preprečimo s čisto preprostimi ukrepi, na primer s talnimi oznakami ali opozorilnimi in zaščitnimi profili Knuffi. V skladišču je smiselno poskrbeti za ustrezne varnostne ukrepe, na primer povozne opozorilne ovire ter zaščito robov in zaščito pred trki, s katerimi boste zaščitili zaposlene, transportne priprave in opremo.

 

H kategoriji pregrajevanje in označevanje

Druge kategorije s področja skladišča

Tukaj najdete še druge kategorije s številnimi izdelki, ki bodo dopolnili opremo vašega skladišča.
 

Več informacij o izdelkih za skladišča

Skladišče lahko načrtujete in opremite sami, lahko pa za to poskrbimo mi in do potankosti uresničimo vaše želje. Naši strokovnjaki prevzamejo celoten projekt – v kategoriji projekti in reference si lahko ogledate, kako je videti takšna izvedba. Za podjetje RWE Innogy smo na primer opremili celotno skladišče na otoku Helgoland vključno s posebnimi izvedbami, skupaj s podjetjem Vishay pa smo poskrbeli za novi skladiščni in logistični center.