080 1037  

Dobrodošli v skupini izdelkov za okolje KAISER+KRAFT – tukaj boste našli celotno ponudbo izdelkov za čiščenje, odstranjevanje odpadkov in ravnanje z nevarnimi snovmi. Profesionalno, učinkovito in varno.

KK_si_Header_LP_Umwelt.jpg

Odpadkom se v nobenem podjetju ni moč izogniti, podcenjujemo pa tudi zanje porabljen čas in denar. Pri tem pa lahko zbiranje in ločevanje odpadkov močno poenostavimo s primerno opremo. V kategoriji posode za odpadke boste torej našli tudi vozičke za zbiralnike odpadkov, prijemalne klešče, pepelnike in vreče za odpadke.

 

O kategoriji Posode za odpadke

Ni pomembno, ali z nevarnimi snovmi delate samo občasno ali vsak dan: izdelki iz te kategorije vam bodo pomagali zaščititi zaposlene in okolje. Lahko jih uporabite za skladiščenje, pretakanje in prestrezanje nevarnih snovi ali za obvladovanje razlitja. V kategoriji za delo z nevarnimi snovmi boste našli ustrezne izdelke za svoje podjetje. 

 

O kategoriji Delo z nevarnimi snovmi

Profesionalno orodje je osnova za temeljito čiščenje vašega podjetja, proizvodnje in delovnih naprav: naši izdelki kategorije čiščenje in sanitarije, kot so visokotlačni čistilniki, sesalniki in čistilni vozički ne zagotavljajo samo preproste uporabe, ampak so tudi ergonomski. Opremo dopolnjujejo čistilniki majhnih delov in še veliko več – vse seveda prilagojeno industrijski uporabi.

 

O kategoriji Čiščenje in sanitarije

Več informacij o izdelkih s področja okolja

Potrebujete nasvet glede obvladovanja razlitja? Na strani z informacijami Veziva in izdelki za preprečevanje škode ob razlitju boste našli vse, kar potrebujete. V naših brezplačnih navodilih so vam na voljo številni nasveti za preprečevanje in ukrepanje ob razlitju.

 

Poleg tega pa smo za vas pripravili številne nasvete za nakup – na primer vpojnih krp.