Znamka
Višina [mm]
185
185
1740
1740
-
Barva

Prekucne posode, silosi

Prekucni zaboji in silosi olajšajo delo, kajti z njimi lahko v proizvodnih halah, na gradbiščih ali v skladiščnih prostorih veliko premikate in shranite velike količine. Prekucni zaboji in silosi so idealni za transport velikih predmetov znotraj obrata ali za vmesno skladiščenje proizvodnih odpadkov.

V kategoriji Prekucne posode, silosi boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: EUROKRAFTpro, Eichinger, Heson, Pfeifer.

Najbolj prodajano
Število izdelkov: 197
Pogled:

Prekucni zaboji in silosi: za optimalno shranjevanje razsutega in posipnega materialaPrekucni zaboji in silosi so najboljša izbira, kadar je treba razsuti in posipni material v ustreznih količinah shranjevati na določenem mestu. Zaradi velike prostornine in premišljenih mehanizmov omogočajo hitro praznjenje ter lahko rešijo marsikateri logistični problem na gradbišču, v proizvodni hali ali skladišču.Kako se silosi zapirajo?KAISER+KRAFT ponuja večinoma silose z loputo ali drsnim zapiralom, ki so nameščeni na čelni strani ali dnu. Obe različici imata svoje prednosti:


  • Loputa omogoča hitro praznjenje posipnega materiala – kar prihrani veliko časa in truda še posebej pri nakladanju tovornjakov ali polnjenju gradbenih jam.

  • Drsnik omogoča natančno doziranje določenega materiala, na primer pri odvzemu krme ali pripravi drobnozrnatega gradbenega materiala.


Odprtina na čelni strani omogoča enostaven dostop do blaga in prilagodljivost, kadar silos premaknete z viličarjem in ga odložite ob odlagališče. Talne različice pa pomagajo pri natančnem doziranju – usmerite jih lahko nad odlagališče, kar omogoči še natančnejši odvzem.Katere prekucne zaboje lahko transportiramo z viličarji?Prekucni zaboji in silosi z uvoznimi žepi so odlično opremljeni za neposredno uporabo z viličarjem. Nekateri zaboji imajo priprave za prečke za viličar. Takšne modele lahko praktično postavite na glavo ter jih enostavno in temeljito izpraznite.Čemu je namenjen kotalni mehanizem pri prekucnem zabojniku?Prekucni zabojnik s kotalnim mehanizmom izkorišča povezavo med previdnim kotaljenjem in optimalnim težiščem bremena. Prekuc sprožite z voznikovega sedeža s pomočjo žicovoda. Zaradi tega mehanizma se zabojnik hitro in temeljito izprazni, ne da bi sunkovito obremenil dvižni steber.Poleg te ponudbe najdete pri nas tudi vse izdelke za sodobno opremo skladišča. Svoj sistem za urejanje in shranjevanje lahko na primer razširite z zaboji za zlaganje ali zaboji s preklopnim dnom. Imate še kakšno vprašanje? Kadar koli se lahko obrnete na nas!