080 1037  
  Tiskanje strani

NAČRTOVANJE IN SVETOVANJE

 

NAČRTOVANJE S CAD

 

Kam naj postavimo omaro, ob steno ali poleg okna? Ali je regal previsok za skladišče? In kaj je z zakonskimi predpisi, smo jih upoštevali? Ni vam treba vedeti vseh odgovorov. Pomembno je, da veste, na koga se lahko obrnete, ko opremljate delovne prostore in naletite na težavo: vedno imate na voljo brezplačno načrtovanje s CAD podjetja KAISER+KRAFT :

 

Telefon: 080 1032
Telefaks: 080 1095
Elektronski naslov: office@kaiserkraft.si

 

Dovolite, da vam naši strokovnjaki pomagajo zasnovati pisarniške in skupne prostore ali arhiv. Delo bo opravljeno strokovno, s preglednimi stroški in v obliki 3D. Izkušeni strokovnjaki bodo v skladu z vašimi željami prevzeli skrb za načrtovanje in vizualizacijo vaših delovnih prostorov, pri čemer bodo upoštevali tudi zahteve, specifične za vašo dejavnost, kot so delovni postopek, ergonomija in prostorske zahteve. Da se boste laže odločili med različnimi ponujenimi načrti, boste prejeli osnutke tudi v obliki 3D. Tako lahko že pred samo izvedbo preprečimo morebitna ozka grla. Dokončni načrt pisarne vam pošljemo v pregled in šele ko ga potrdite, začnemo s pripravo podrobnejše ponudbe. Ko jo odobrite, pa se lotimo dostave in montaže novega delovnega mesta.

 

PROSTORSKE REŠITVE XXL +PROJEKTIRANJE

 

Pisarne v hali, skupni prostori, zaščitna mreža za stroje? Vse to vam lahko uredimo! Pa tudi jeklene gradbene odre, dvižne naprave, sisteme predelnih sten ali zapornice. Izdelamo vam lahko celo kompletne prostore s prhami v zabojnikih.

 

Poskrbimo za uresničitev učinkovitih in varnih prostorov vseh velikosti in višin, v novih ali obstoječih zgradbah, in to celo med prenovo, spremembo namembnosti ali razširitvijo. Ne glede, kako želite izkoristiti obstoječi prostor, vam pomagamo z ustreznim oblikovanjem glede na naslednje situacije prostora:

  • eno- ali dvonadstropen
  • premičen ali statičen
  • ekonomičen ali reprezentativen
  • z opremo ali brez: garderobe, skladišča, skupni prostori, pisarne
      

Naše prostorske rešitve so vedno izdelane po meri, iz kakovostnih sistemskih komponent in z inteligentno strukturo. Pri tem izpolnimo vse zahteve glede kakovostne, trajnostne in ekonomične gradnje. Ker so prostori vedno del celotne arhitekture, prostorske sisteme KAISER+KRAFT razvijamo skupaj z načrtovalci in naročniki, torej z vami. Po želji tudi pri vas.    

 

Pri projektih XXL seveda prevzamemo tudi celotno izvedbo projekta, vse od naročila, načrtovanja in organizacije pa do dostave izdelkov, izdelave in končnega prevzema. Če imate kakšna vprašanja, so vam naši kvalificirani projektni strokovnjaki na voljo s svojimi nasveti in pomočjo.

 

PRODAJNE PISARNE ZA IZPOLNJEVANJE ŽELJA

 

Samo pri nas najdete najboljše svetovanje o izdelkih, vključno z načrtovanjem s CAD in projektiranjem, ki lahko poteka tudi v vaših prostorih. Za več informacij se obrnite na regionalno kontaktno osebo.

 

Obrnite se na najbližjo prodajno pisarno!

 

| Nazaj na stran s pregledom

Primerjava izdelkov