080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Globina
Obremenitev police
Širina
Število polic
Višina
Vrsta regala
 

Regali za dokumentacijo in fascikle – profesionalno shranjevanje, dolgotrajna uporaba
Vsaka dobro organizirana pisarna, založen arhiv in ustanova z obsežno knjižnico potrebuje funkcionalne in stabilne regale za dokumentacijo, ki so primerni za dolgotrajno uporabo. Pregledno shranjevanje dokumentov je odločilno tudi pri vsakodnevnem delu v pisarni. Arhiv brez profesionalnega shranjevanja in regalov za fascikle pa ne bi mogel niti obstajati. Knjižnice potrebujejo regale za dokumentacijo, ki so primerni za daljši čas uporabe. Pri tem so profesionalni regali za fascikle nepogrešljiv del opreme. S premišljeno izbiro regalov za dokumentacijo poskrbimo za preglednost tudi v pisarni. Sodobno pisarniško pohištvo se ponaša z različnimi oblikami in kakovostnimi materiali. Regali za fascikle so v sodobni pisarni več kot samo začasno odlagalno mesto, zato se morajo po videzu in funkciji prilagoditi obstoječemu pisarniškemu pohištvu. Pomembno je, da je regale mogoče kasneje razširiti in jih morda celo povezati z obstoječimi omarami za dokumentacijo. Oprema pisarne je konec koncev kot vizitka zaposlenih. Pisarniški material, pohištvo in regali za dokumentacijo odsevajo lastnosti uporabnika, ne glede, ali gre za interne prostore podjetja ali takšne, ki so namenjeni obiskom strank. Poleg praktičnosti in funkcionalnosti pa morajo biti regali za fascikle tudi lepe in privlačne oblike. Skladno izbrani regali za dokumente bodo še polepšali okusno opremljen delovni prostor. Elegantna oprema je odločilna za pozitivno delovno ozračje in s tem tudi za želeni uspeh.

Optimalni regali za dokumentacijo – dobra organizacija je najpomembnejša
V poslovnem svetu danes še bolj kot poprej velja, da je čas denar. Za organizirano delo v arhivih in knjižnicah so profesionalni regali zato velikega pomena. Dobra preglednost in hiter dostop sta nujna za uspešno delo. Regali za dokumentacijo, v katere je mogoče ne samo dostopno, ampak tudi kompaktno razporediti fascikle, morajo biti dovolj stabilni. Različni sodobni materiali omogočajo stabilnost regalov in privlačen videz. S pomočjo profesionalne ponudbe regalov za fascikle pri podjetju KAISER+KRAFT boste izpolnili vse, kar je pomembno za urejeno shranjevanje dokumentov in arhiviranje. Sodobni regali za dokumentacijo prispevajo k uspešnemu delu.

Regali za dokumentacijo

Kako bi se počutili brez regalov za dokumentacijo? Najbrž zelo nesrečno, saj bi pol delovnega časa zapravili za iskanje fasciklov, dokumentov in listin. Na srečo pa to ni potrebno: v naših prostorsko varčnih regalih za dokumentacijo z možnostjo poljubnega razširjanja najde vsak pomemben fascikel svoj prostor.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 24
| | |
Neto
od 116,40
Neto
od 155,80
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 1150 mm, dvostransko
Neto
od 106,90
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 1500 mm, dvostransko
Neto
od 136,60
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 1850 mm, dvostransko
Neto
od 165,-
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 2200 mm, dvostransko
Neto
od 195,20
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 2550 mm, dvostransko
Neto
od 224,50
hofe - Privijačen regal za dokumentacijo, pocinkan
višina regala 2900 mm, dvostransko
Neto
od 255,50
Neto
od 152,30
Neto
od 192,50
Neto
od 232,-
Neto
od 273,50
Neto
od 315,50
Neto
od 357,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 24
Primerjava izdelkov