080 1037  

Regali – regalni sistemi za skladišča, pisarne in trgovine
Regali so praktični in vsestranski elementi, ki omogočajo urejeno shranjevanje stvari v podjetju. Uporabljamo jih tako v pisarnah ali arhivih kot tudi v delavnicah in skladiščih. Zaradi tega KAISER+KRAFT ponuja vsestransko izbiro regalov. Pisarniški regali omogočajo pregledno razporeditev dokumentov in fasciklov v pisarnah. Za delavnice so nadvse primerne stenske lestve ali stacionarni regali za odprte posode, ki jih lahko tudi premikate, če jih opremite s kolesi. Regale in regalne sisteme lahko poljubno prilagodite. S kotnimi regali lahko izkoristite vse kotičke v skladišču. Pisarniški, paletni ali konzolni regali? Pri nas najdete vse, kar potrebujete – tako za zahtevno uporabo v industriji kot tudi za dizajnersko opremo pisarn.

Regali za sestavljanje, povezovanje z vijaki ali kot modulni sistem
V naši spletni trgovini ponujamo sestavljive regale, privijačene regale ali kompaktne modulne sisteme. Z njimi lahko ustvarite številne kombinacije glede na stabilnost, višino, globino in širino, prilagojene dani situaciji. Sistemske regale zlahka širite tudi kasneje. Regale v modulni obliki lahko sami sestavite iz različnih sistemov, zato morate biti pazljivi pri izbiri posameznih detajlov, npr. letev, profilov stojnih nog in nosilcev za police. Če uporabljate police iz lesa ali ivernih plošč, lahko širino regala po potrebi tudi zmanjšate. Za delavnice in pisarne so modulni regali zelo praktični, saj jih lahko prilagodite spreminjajočim se pogojem uporabe. Na voljo so tudi pomični regali na tekalnih kolesih ali zabojni vozički. V naši spletni trgovini boste zagotovo našli takšne regale, kot jih potrebujete. Ne glede, ali iščete opremo za majhen prostor za shranjevanje dokumentov ali ogromno skladišče: izdelki kakovostnih proizvajalcev podjetja KAISER+KRAFT in vodilne znamke EUROKRAFT ponujajo vse potrebno za želeno konstrukcijo regalov. Na voljo je tudi velika izbira dodatne opreme in dopolnilnih kompletov. To velja tako za regale za posebne predmete, kot so na primer sodi, kadice ali pnevmatike, kot tudi za široke regale in regale za plošče.

Regali

Pokončni. Vztrajni. Robustni. Privlačni. In inteligentni. Ne govorimo o sanjskih moških niti o sanjskih ženskah. Temveč o regalih. Za dokumente in palete. Za pisarne in skladišča. V sistemih sestavljanja ali za posamezno uporabo. Nudimo številne individualne rešitve, prilagojene organizaciji v vašem podjetju in prostorski razpoložljivosti.
Naše kategorije izdelkov
Konzolni regali
Dolgo, daljše, najdaljše: vaše skladiščeno blago. Dobro, boljše, najboljše: naši ...
Paletni regali
Paletni regali vzdržijo najtežja bremena in so izjemno trdni. Zato toliko bolj ...
Pisarniški regali
Privlačen videz, robustnost in po možnosti preprostost. Ne skrbite, ne govorimo ...
Privijačeni regali
Naše vijačne regale lahko povsem preprosto privijete drugega z drugim in stali ...
Regali v modulnem sistemu
Kar se ne prilega, lahko prilagodimo: regali s sistemom sestavljanja so odlična ...
Regali za dokumentacijo
Kako bi se počutili brez regalov za dokumentacijo? Najbrž zelo nesrečno, saj bi ...
Regali za plošče
Še dobro, da obstajajo stojala in regali za plošče, saj bi v nasprotnem primeru ...
Regali za posebno blago
Kam s pnevmatikami, sodi ali majhnimi posodami? Običajni regali ne pridejo v ...
Regali za posode
Vaši odprti skladišči zaboji ali regalne posode potrebujejo nov prostor. ...
Regali za velike obremenitve
Naši regali za velike obremenitve vse jemljejo zlahka. Zahvaljujoč podpornemu ...
Sestavljivi regali
Sestavljivi regali so na delo pripravljeni hitreje, kot mislite. Sestavite jih, ...
Široki regali
''Postavi se že enkrat pokonci.'' ''Ne, okrog!'' ''To mora tja noter.'' ...
Primerjava izdelkov