080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Format projekcijske stene
Širina površine slike
Višina površine slike
 

Platna

Tolikšne pozornosti so deležni le redki: platna ali projekcijska platna ne smejo manjkati v nobeni pisarni, kajti nanje bodo pogledovali vsi, ko boste naslednjič pripravili večpredstavnostno predstavitev. Izberete lahko pravi model, da bo vaša predstavitev ustrezno podprta. Poleg stacionarnih so v ponudbi tudi premična platna.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 7
| | |
Neto
od 196,20
Neto
od 149,30
Neto
od 218,50
Neto
od 99,90
Neto
od 125,90
Neto
od 760,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 7
Projekcijska platna – odlična vidljivost pri predstavitvah in moderiranju
Pisarne brez projekcijskega platna si danes skoraj ne moremo predstavljati. Platna ali projekcijske stene se uporabljajo skoraj povsod, na primer na seminarjih, srečanjih ali videokonferencah in predstavitvah. Če moderirate, pojasnjujete, razpravljate in svetujete, se lahko zgodi, da zgolj stojala za liste papirja ali stene za moderiranje ne zadoščajo, na primer pri številčnejšem občinstvu. Tedaj potrebujete še belo platno za projektor in druge pripomočke. Če vodite sodobno, odlično pripravljeno multimedijsko predstavitev ali želite organizirati spontano, ustvarjalno zbiranje idej s prosojnicami in grafoskopom, boste s pomočjo projekcijske stene ali platna veliko lažje poskrbeli za dobro vidljivost in enoten pogled.

Pri nas najdete ustrezna platna za projektorje in druge pripomočke!
Znano je, da so pomembni detajli, kar velja tudi za projekcijska platna. V naši trgovini lahko izberete številne alternative, od osnovnega modela do profesionalne različice. Pri tem je bistvenega pomena, da se odločite za ustrezno projekcijsko platno ali steno, s katerimi boste dosegli optimalne rezultate. Najpomembneje je, da vsak gledalec in udeleženec seminarja ali razgovora čim bolje vidi prikazano vsebino. Pri platnu to v idealnem primeru pomeni, da je odsev čim večji, bleščanje pa čim manjše. Pri tem morate poleg uporabljenega materiala upoštevati tudi ustrezno velikost in format, da boste med našimi platni izbrali pravi model za svoj namen uporabe. Drugi dejavnik, ki ga morate upoštevati pri nakupu, pa je mesto uporabe: bo platno viselo vedno na istem mestu ali bi ga raje uporabljali v različnih prostorih? V naši ponudbi najdete tako stacionarne kot tudi pomične različice. Slednje so zelo praktične, tako da platna zlahka prestavljate in tudi postavljate. Z njimi bodo predstavitve in moderiranje prava malenkost, zato si v naši trgovini izberite novo projekcijsko steno ali platno za projektor!
Primerjava izdelkov