080 1037  

Stojala za liste papirja, stene za moderiranje

Stojala za liste papirja in stene za moderiranje so pripomočki za predstavitve, ki ne smejo manjkati v nobenem podjetju. Z njimi lahko sodelavcem preprosto predstavite in prikažete teme na razgovorih.

 
Vsa stojala za liste papirja KAISER+KRAFT so magnetna in primerna za običajne bloke papirja za stojala. Na voljo so tudi v posebnih izvedbah, npr. z natičnima stranskima ročicama, s sistemom dvojnih vodil ali pomična na petih kolesih. Stene za moderiranje dopolnjujejo izbiro pripomočkov za predstavitve. Nanje lahko pripnete raznovrstne informacije. Zaradi dvojnih tekalnih koles z zavoro lahko steno kadar koli premaknete v drug prostor. 
 
Na tej strani smo zbrali naše najboljše ponudbe. Do celotnega sortimenta pridete tu:
 
Ogled celotnega sortimenta

 


 

Bele table, oglasne deske

Na bele table in oglasne deske lahko pritrdite pomembne informacije in jih predstavite drugim. Z njihovo pomočjo lahko na primer pregledno prikažete delovne načrte ali projekte. Oglasne deske KAISER+KRAFT so izdelane iz plute ali klobučevine. Na deske iz teh materialov pripnete liste s pomočjo bucik. Pri magnetnih oglasnih deskah in belih tablah pa uporabite magnete. Na table za predstavitve lahko poleg tega tudi pišete z ustreznimi pisali. Posebne oblike tabel, na primer tedenski ali letni planer, omogočajo dober pregled.

 

Naša znamka office akktiv ponuja kakovostne premium bele table v različnih velikostih in premium oglasne deske iz različnih materialov. Odlični materiali poskrbijo za vrhunsko kakovost tabel.

 

Na tej strani smo zbrali naše najboljše ponudbe. Do celotnega sortimenta pridete tu:

 

Ogled celotnega sortimenta

 

 


Projekcijska platna, vozički za projektorje

Uspešno predstavitev vam omogočijo tudi projekcijska platna. KAISER+KRAFT vam ponuja projekcijske stene v različnih velikostih. Projekcijsko platno je glede na model opremljeno s 5 vrtljivimi kolesi, ki omogočajo pomikanje, lahko stoji na stojalu ali pa je pripravljeno za pritrditev na steno oziroma strop. Projekcijsko tablo pa čisto preprosto pritrdite na steno. V naši obsežni ponudbi boste zagotovo našli ustrezen izdelek za svojo predstavitev ali moderiranje.

 

Odličen pripomoček je tudi voziček, na katerega postavite projektor ali overhead projektor. Vsi vozički za projektorje imajo brezstopenjsko nastavitev višine, tako da jih zlahka prilagodite situaciji.

 

Na tej strani smo zbrali naše najboljše ponudbe. Do celotnega sortimenta pridete tu:

 

Ogled celotnega sortimenta