080 1037  
  Tiskanje strani

Postopek naročila

Kot prijavljena stranka najdete v desnem zgornjem območje spletne strani pod razdelkom "Moj račun" povezavo "Naročila". Ta vas vodi neposredno na stran s predlogo naročila. Nakupe, ki ste jih zaključili v preteklosti, vidite v pregledu.  Če tukaj določeno naročilo manjka, imate dve možnosti:

Iskanje preko številke naročila

Poznate številko naročilo in si želite še enkrat ogledati naročilo pod to številko: V iskalno polje "Iskanje naročila po številki naročila" lahko neposredno vnesete vam poznano številko naročila in zaženete iskanje. Z vnosom številke naročila lahko prikažete tako trenutna kot tudi že zaključena naročila. S pritiskom na gumb "Prikaz naročila" lahko še enkrat pogledate podrobnosti naročila. Upoštevajte, da je ta možnost na voljo le za spletna naročila. Naročila, opravljena prek naše telefonske številke za naročila ali prek faks številke, tukaj ne bodo prikazana. Prikažete lahko tudi vsa naročila v določenem časovnem obdobju. Enostavno izberite ustrezen datum in nato kliknite na "Iskanje". S pritiskom na gumb "Podrobnosti" lahko še enkrat pogledate podrobnosti naročila.

Iskanje naročil v določenem časovnem obdobju

Številka naročila ni več prikazana, vendar pa veste, v katerem časovnem obdobju ste opravili naročilo: Enostavno izberite ustrezno datumsko obdobje in nato kliknite na "Iskanje". S pritiskom na gumb "Prikaz naročila" lahko še enkrat pogledate podrobnosti naročila. Upoštevajte, da je ta možnost na voljo le za spletna naročila. Naročila, opravljena prek naše telefonske številke za naročila ali prek faks številke, tukaj ne bodo prikazana.

Primerjava izdelkov