080 1037  
  Tiskanje strani

Postopek naročanja

Našli ste ustrezen artikel in ga zdaj želite naročiti. Pri tem najdete na vsaki strani s pregledom izdelka tudi stran s podrobnostmi izdelka in priporočila o izdelku, če preprosto kliknete na povezavo "V košarico", da dodate artikel neposredno v košarico. Če lahko izbirate med več različicami, boste na naslednjih potrditvenih straneh pozvani, da omejite svojo izbiro.
Če kliknete gumb "Na izdelek", se najprej odpre stran s podrobnostmi artikla, na kateri lahko dodate artikel v košarico, tako da potrdite gumb "V košarico".
 

Funkcija neposrednega naročanja

Če imate pred sabo katalog ali pa že poznate želeno številko za naročanje, je najbolje, da uporabite našo funkcijo "Neposredno naročanje". Funkcijo najdete na začetni strani/domači strani na desnem zunanjem robu (za uporabnike z aktiviranim JavaScriptom). Preprosto vnesite številko oz. številke in prilagodite količine. Če želite dodati več kot 5 artiklov, kliknite povezavo "Izbira dodatnih artiklov". Preusmerjeni boste na obrazec, kjer boste imeli možnost dodajanja dodatnih artiklov po številki za naročanje. S klikom na gumb "V košarico" boste preusmerjeni neposredno na košarico.

Podrobnejša razlaga korakov v procesu naročanja

Moja košarica
Vaša košarice je vedno vidna v zgornjem desnem območju spletne strani in jo lahko odprete, če se s kazalcem miške postavite nanjo (funkcija odpiranja deluje le pri uporabnikih z aktiviranim JavaScriptom). S klikom na možnost "Prikaz košarice" boste preusmerjeni neposredno na stran "Moja košarica". Tukaj lahko seveda vsak artikel tudi izbrišete ali spremenite količine. Če želite odstraniti artikel, preprosto kliknite na simbol "x".
Če želite spremeniti količino določenega artikla, vnesite ustrezno številko in vaša košarica se bo samodejno posodobila (za uporabnike z aktiviranim JavaScriptom; v nasprotnem primeru potrdite povezavo "posodobitev").

Prijava
Po kliku na gumb "Naroči" imate dve možnosti za nadaljevanje nakupa: Kot registrirana stranka vnesete uporabniško ime in geslo in kliknete na "Prijavi". Alternativno uporabite drugo različico, pri kateri je potrebno vnesti samo svoje osebne podatke. Nato potrdite z "Naprej".
 
V prvem koraku vašega naročila vidite izbrane izdelke.

Podatki o naslovu
Da lahko obdelujemo vaše naročilo, morate vnesti podatke o naslovu v obrazec. Prosimo, upoštevajte, da so vsa polja, ki vsebujejo *, obvezna in jih je zato potrebno izpolniti. V naslednjem koraku lahko navedete tudi odstopajoči naslov za dostavo in račune. Za to spremenite ustrezna polja v obrazcu. Kot registrirana stranka lahko tukaj tudi shranite standardni naslov, ki bo nato vedno prednastavljen. Druge naslove lahko med postopkom naročanja preprosto in hitro izberete s spustnega seznama.
 
Naročilo in številki podatki
Tukaj lahko še enkrat preverite vse podatke, spremenite košarico, spremenite podatke o naslovu ali možnost plačila ter oddate opombe k naročilu. Tukaj lahko tudi unovčite kupone/akcijske kode. Znesek vaše košarice se bo nato samodejno zmanjšal za vrednost kupona.


Potrditev naročila
Ko odpošljete naročilo, dobite v spletni trgovini še enkrat povzete vse informacije na eni strani. Razen tega imate v zgornjem desnem območju praktično funkcijo za tiskanje, s katero lahko naročilo natisnete.
 

Hitro naročilo

Registrirane in prijavljene stranke imajo prednost, da se s klikom na gumb "Plačam zdaj" pomaknejo neposredno na stran s pregledom naročila. Povezavo najdete v območju košarice, desno zgoraj na strani.
Na strani "Preverjanje naročila| in številskih podatkov" vidite svoje shranjene naslove (naslov za dostavo in račune), izbrani način plačila in vašo košarico, poleg tega pa imate možnost unovčenja morebitnih kuponov. Pri obiskovalcih in neprijavljenih strankah se ta stran pojavi v tretjem koraku postopka naročanja.
Po kliku na gumb "Naročilo" bo vaše naročilo v čim krajšem mogočem času pripravljeno za odpošiljanje in dostavljeno.

Primerjava izdelkov