080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Dolžina
Material
 

Prijemala za odpadke, pripomočki za pobiranje

S prijemalnimi kleščami in zbiralnimi napravami so odpadkom štete ure. Uporaba prijemal in nabodal zagotavlja naslednje: nič sklanjanja, nič prijemanja in nič neprijetnih vonjav tik pred vašim nosom.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
| | |
Pripomoček za pobiranje odpadkov
kratko prijemalo, obloga iz umetne mase
Neto
77,80
Pripomoček za pobiranje odpadkov
prijemalo, obloga iz umetne mase
Neto
od 75,70
Pripomoček za pobiranje odpadkov
prijemalo z jeklenima konicama
Neto
od 77,80
Najdenih je bilo toliko artiklov: 4
Prijemala in pripomočki za zbiranje odpadkov za čisto okolico
Prijemala za odpadke in drugo orodje za zbiranje odpadkov so pomembni pripomočki pri čiščenju. Poskrbijo za čisto okolico, za lepe zelene površine v mestih ter urejene vhode javnih zgradb in podjetij. Pripomočki za zbiranje in prijemala za odpadke so idealni za higiensko odstranjevanje odpadkov. Z njimi lahko natančno poberemo posamezne smeti na tleh, tako da se zaposlenim ni treba sklanjati in priti neposredno v stik s smetmi. Pripomočki za zbiranje zato izboljšajo kakovost dela. Prijemala za odpadke so prijazna do hrbta in pri pogosti uporabi zelo razbremenijo osebje. Z njihovo pomočjo je hitro poskrbljeno za čistočo na ozemlju podjetja in zaposleni se lahko posvetijo drugim nalogam. Izbiramo lahko med pripomočki z ročico za pobiranje in tistimi, ki neposredno nabodejo odpadke. Pripomočki za pobiranje odpadkov imajo prijemala iz umetne mase ali kovine. Z ustreznimi jeklenimi konicami pa lahko postrgamo in odstranimo celo trdovratne ostanke odpadkov, ki so se prilepili na tla. S kovinskim nabodalom hitro odstranimo smeti in odpadke zlasti s travnatih površin. Dolžino pripomočkov za zbiranje je mogoče poljubno nastaviti. Prijemala za odpadke, krajša od 500 mm, so na primer idealna za praznjenje košev za odpadke in papir.

Pripomočke za zbiranje izberite tako, da se bodo ujemali s posodo za odpadke
Če skupaj s prijemalom izberete tudi ustrezne posode za odpadke, bo čiščenje še bolj učinkovito. Dobra rešitev so pomični smetnjaki na kolesih v različnih velikostih ali zbiralniki surovin. Tako lahko odpadke razvrstite že med pobiranjem. Če je treba odpadke dlje časa shranjevati, so na voljo smetnjaki z zapiranjem. Pomembno je tudi, da primerno izvedbo posode za odpadke izberemo glede na višino polnjenja. Previsoka odprtina je lahko ravno tako moteča kot prenizka posoda. V naši spletni trgovini najdete ustrezno opremo za smetnjake in vreče za odpadke, prav tako pa tudi kakovostno izdelana prijemala za odpadke in pripomočke za zbiranje. Celotno ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini.
Primerjava izdelkov