080 1037  
  Tiskanje strani

Prednosti registracije za vas

Ce ste se pri nas registrirali, morate svoje osebne podatke vnesti samo enkrat. Ti bodo pri naloženi in pri vsakem nadaljnjem narocilu samodejno priklicani. Kot registrirana stranka podjetja KAISER+KRAFT lahko uživate v še dodatnih izjemnih prednostih:

 

  • Hitro narocilo: Ce ste se prijavili in se z napolnjeno košarico odpravili na blagajno, zakljucite nakup z dodatnim klikom in vaše narocilo bo prišlo do nas.
  • Registrirane stranke imajo poleg tega možnost, da pripravljen nakupovalni listek shranijo za poznejši nakup.
  • Vedno se lahko pozanimate o stanju vašega trenutnega narocila.
  • Prikažete lahko vsa narocila v zadnjem letu in udobno išcete ter razvršcate po zgodovini narocil.
  • V posameznih predlogah narocil, ki jih sami ustvarite, lahko shranite artikle, ki jih želite pogosteje narociti. S hitrim priklicem predloge narocila in neposredno možnostjo narocanja, ki jo predloga vsebuje, prihranite dragoceni cas.
  • Upravljajte vec naslovov za racune in dostavo s svojim osebnim imenikom.

Postopek registracije

Registracija je čisto enostavna. Desno v območju "Moj račun" kliknete na "Registracija".

 

V obrazcu boste pozvani, da vnesete uporabniško ime in geslo. Izberite uporabniško ime in geslo, ki si ga boste enostavno zapomnili. Iz varnostnih razlogov morate pri novi registraciji ponoviti vnos izbranega gesla, zato da sistem pravočasno prepozna morebitne tipkarske napake.


Nadalje boste pozvani, da vnesete osebne podatke. Izpolnite vsa polja, ki so označena z *. Tukaj lahko določite, če je naveden naslov hkrati tudi naslov za račune in dostavo. Če imate različne naslove za račune ali dostavo, jih lahko po registraciji kadarkoli naložite v vaš osebni imenik (v območju "Moj račun") in določite standardni naslov, ki bo nato v postopku naročanja vedno izbran prvi.
 

Po uspešni prijavi se bo vaše uporabniško ime prikazalo desno zgoraj pod razdelkom "Moj račun". Prosimo, pazite na to, da mora vaše uporabniško ime vsebovati najmanj 6 in največ 50 znakov. Vaše geslo mora vsebovati najmanj 6 in največ 20 znakov. Pri tem ne smete uporabljati preglasov, praznih mest in posebnih znakov (izjeme: @ . - _).

Primerjava izdelkov