080 1037  

Iščete novo pohištvo za svoje podjetje?

 

KAISER+KRAFT vam pomaga, da boste našli ustrezno opremo. 

 

Kot vodilni kataloški prodajalec B2B pisarniške opreme ne ponujamo samo izredno širokega nabora in bogatega poznavanja izdelkov, temveč tudi obsežen paket storitev:

 

Brezplačna dostava

Možnost vračila 30 dni

Hitra dobava

Najmanj 3 leta garancije

Kompletne pisarne

Če potrebujete novo kompletno opremo pisarne, ste pri KAISER+KRAFT na pravem naslovu. Pri nas ne boste našli samo raznega pisarniškega pohištva, ampak ponujamo tudi serije pisarniškega pohištva z usklajenim videzom. Pri izbiranju ustreznih izdelkov vam je lahko v pomoč naša služba za računalniško podprto načrtovanje s CAD. Oddelek za načrtovanje s CAD vam svetuje skladno z vašimi potrebami in vam z veseljem uresniči projekt kompletne pisarne. 

 

Tudi montažo pohištva lahko opravimo mi. Za samo 10 % nakupne cene vam pohištvo dostavimo, postavimo in odpeljemo embalažo. Montažo lahko naročite neposredno ob nakupu izdelka s klikom na ustrezno polje v okencu za potrditev.

 

Predstavljene kompletne pisarne so udobna rešitev in samo s pritiskom z miško kupite kompletno opremo za svojo pisarno. V ponudbi sta poleg pisalne mize in pomičnega predalnika tudi regal in pisarniški stol.

 

Pisarniški stoli

Kdor osem ur na dan sedi za pisalno mizo, mora biti pri izbiri pravega pisarniškega stola zelo pozoren na njegovo funkcionalnost.

 

Vrtljivi stoli za razbremenitev medvretenčnih ploščic so posebej primerni za dolgotrajno sedenje. Ublažijo pritisk na najbolj obremenjen del hrbta in pomenijo ergonomski doprinos k dobremu počutju na delovnem mestu. Vgrajena točkovna sinhrona mehanika podpira gibe telesa, na primer sklanjanje naprej ali nagibe vstran. Tridimenzionalen gibljiv sedežni zglob, kakršnega imajo udobni vrtljivi stoli, pa zagotavlja optimalno svobodo gibanja.

 

Pri KAISER+KRAFT boste našli veliko izbiro ergonomskih pisarniških stolov najrazličnejših oblik in materialov. Na tej strani smo izbrali nekatere najbolj priljubljene modele, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Ogled celotne ponudbe

 

Pisalne mize

Pisalne mize imajo osrednjo vlogo pri opremljanju delovnega mesta v pisarni. Ustrezati morajo potrebam zaposlenih, istočasno pa se morajo čim bolje vključiti v prostor.

 

Posebej ergonomske so pisalne mize z nastavitvijo višine, saj si lahko vsak zaposleni po svojih željah nastavi ustrezno višino. Če je na voljo dovolj prostora, so priporočljive kotne pisalne mize, ki pisarniškim delavcem ponujajo dovolj delovne površine in prostora za shranjevanje. Pod njih lahko praviloma namestite celo dva pomična predalnika.

 

Posamezne mize lahko s praktičnimi povezovalnimi elementi povežete s priključnimi mizami in tako ustvarite večje sklope medsebojno povezanih miz. Vse, kar potrebujete pri tem, lahko najdete v spletni trgovini KAISER+KRAFT. Na tej strani smo izbrali nekatere najbolj priljubljene modele pisalnih miz, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Ogled celtne ponudbe

 

 

Pomični predalniki

Pomični predalniki so praktični pripomočki, ki ponujajo dodaten prostor za shranjevanje na delovnem mestu. Praktični predalniki lahko neopazno stojijo pod pisalno mizo ali pa jih namestite poleg pisarniške mize kot dodatno odlagališče. Kdor pa noče premikati spodnje omarice, lahko namesti kar stacionarni predalnik .

 

Pri KAISER+KRAFT najdete pisarniške predalnike s predalom za obešalne mape, predalom za potrebščine ali z enostavnimi predali za fascikle, knjige in drug pisarniški material. Dizajn pomičnih predalnikov lahko odlično uskladite s svojo pisalno mizo in pisarniškimi regali iz naše ponudbe. Tako lahko tudi posamezno pisarniško pohištvo sestavite v usklajeno kompletno pisarno.

 

Na tej strani smo izbrali nekatere najbolj priljubljene modele, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Ogled celotne ponudbe

 

Pisarniški regali

Pisarniški regali ne smejo manjkati v nobeni dobro organizirani pisarni. Ponujajo mesto za shranjevanje fasciklov, dokumentov ali knjig. Nanje pa lahko postavite tudi pisarniške naprave, na primer tiskalnike, skenerje in faks. Nekateri regali imajo za te naprave na voljo posebne odprtine za kable.

 

Pri KAISER+KRAFT najdete veliko izbiro pisarniških regalov v različnih višinah, širinah in barvah. Nizek dodatni regal pa je na primer primeren kot odlagalna površina pod oknom. Pri pomanjkanju prostora, so dobra rešitev kotni regali, s katerimi dobro izkoristimo razpoložljivi prostor. V velike pisarne, ki potrebujejo veliko prostora za shranjevanje, pa lahko namestimo cele regalne stene.

 

Na tej strani smo izbrali le nekaj naših pisarniških regalov, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Ogled celotne ponudbe

 

Omare za dokumentacijo

Omare za dokumentacijo ponujajo varno, urejeno in prostorsko varčno shranjevanje. To so trije dejavniki, ki imajo pomembno vlogo pri opremljanju pisarne. V omare za dokumentacijo z zaklepanjem lahko shranite tudi pomembne dokumente, ki niso namenjeni vsakomur. Fascikle, ki jih pogosto uporabljate in morajo biti zato dobro dostopni, lahko shranite v  regalne omare  z odprtimi predelki. 

 

Če imate možnost, da ob steno namestite celotno enoto regalnih omar, boste poskrbeli za urejenost in imeli velike možnosti shranjevanja. V takšno enoto lahko vključite tudi garderobo ali omaro za čistilne pripomočke, na primer metlo, sesalnik ali vrč za zalivanje. Vsi pripomočki so pospravljeni v omarah in ne kazijo prostora. 

 

Na tej strani smo izbrali le nekaj naših omar za dokumentacijo, celotno ponudbo najdete v spodnji povezavi:

 

Ogled celotne ponudbe