080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Barva
Globina
Material
Širina
Višina
 

Omare za risbe

Kam z večjimi kartami in načrti, slikami in risbami? Imamo predlog: pospravite jih v naše posebne omare za risbe. V arhitekturnem biroju, galeriji ali arhivu: v omarah za risbe je dovolj prostora za vse, kar presega običajne formate papirja.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 2
| | |
CP - Omara za risbe
za format DIN A1
Neto
od 999,00
CP - Omara za risbe
za format DIN A0
Neto
od 1.125,00
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 2
Omare za risbe
Predalniki zagotavljajo posebno urejenost za vse, kar ne sodi v fascikle ali mape. Možnosti shranjevanja z zaščito pred svetlobo so za nekatere poklice nepogrešljive. Arhitekti potrebujejo omare za risbe, zemljevide in načrte, grafiki, umetniki in fotografi pa za ležeče shranjevanje vseh vrst papirja. Omare za risbe imajo zato tudi predale za večje formate, primerne za velikosti DIN A0 oz. DIN A1. V knjižnicah, arhivih in za muzejske zbirke so pri vsakdanjem delu omare za risbe nepogrešljiv kos pohištva. Za potrebe umetniških galerij, dolgoročno shranjevanje arhivskega materiala ali kot pisarniški sistem shranjevanja, ki se ne obrabi, so predalniki in omare za risbe najboljša izbira. Za nadzorovano shranjevanje medijev v knjižnici, za shranjevanje v varnem in temačnem prostoru, vključno z elegantno predstavitvijo objektov in risb v muzejih, so omare za risbe nepogrešljiv kos pohištva. V bogati ponudbi podjetja KAISER+KRAFT boste našli različne omare za risbe.

Tehnični delovni pripomoček za posebne zahteve
Omare za risbe v skladu z zakonom o varnosti naprav (GSG)veljajo za tehnični delovni pripomoček in so torej podvržene varnostnim in tehničnim zahtevam skladno s 3. členom GSG. Kakovostno žgano lakiranje prenese tudi močne obremenitve ali udarce. Blokada izvleka pri velikih omarah predstavlja dodatno zaščito pred prevračanjem in je podprto s teleskopskimi vodili s krogličnimi ležaji, namenjenimi za dolgotrajno uporabo. Samodejno zapiranje preprečuje ovire in pripomore k varnosti pri delu.
Primerjava izdelkov