Omare z roloji

Je privlačnega videza, prilagodljiva in prostorsko varčna: vaša nova omara z rolojem. Katero od naših omar z rolojem pa bi izbrali? Omaro s prečnim rolojem, garderobno omaro z rolojem za pisarno ali sistemsko omaro z rolojem oziroma omaro s težkim rolojem za delavnico? Odločite se sami – zdaj!

V kategoriji Omare z roloji boste našli izdelke naslednjih blagovnih znamk: C+P, mauser, BISLEY, EUROKRAFTpro, LISTA, Paperflow.

Znamka
Tip izdelka
Trajnostnost
  • Netrajnostno (73)
  • Trajnostno (14)
Ustrezno
Število izdelkov: 87

Prostorski čudež: omare z rolojemČe ni prostora za odpiranje vrat, omare z rolojem ponujajo prostorsko varčno možnost shranjevanja in ustvarjanja reda v pisarni ali delavnici – in prav zato so tako priljubljene. Ne glede na to, ali je odpiranje vodoravno ali navpično, jih odprete v hipu in prav tako preprosto zaprete, zato vam pametna zasnova z rolojem močno olajša delo v utesnjenih prostorih. Po želji se lahko odločite za zaklepanje z zasučno cilindrično ključavnico, s čimer omare z rolojem prispevajo tudi k zaščiti in varstvu podatkov v shranjenih dokumentih in gradivu v fasciklih in obešalnih mapah. Ljubitelje obešalnih map bo razveselilo dejstvo, da naše omare z rolojem dobijo tudi s teleskopskim izvlečnim okvirjem. Prilagodljivost je torej serijska. In ker smo ravno pri dodatni opremi: police ali opore za fascikle odstranite v samo nekaj potezah.Omare z rolojem izboljšujejo učinkovitost v pisarni. In delavnici. In ordinaciji.Omare z rolojem podjetja KAISER+KRAFT so priročne, pametne in vsestranske. Poleg tega pa še privlačne. Na voljo so na primer v imitaciji javorja ali bukve, v svetlo sivi, barvi aluminija ali beli – vsekakor boste med njimi našli model, ki se bo podal k vašemu pisarniškemu pohištvu.Potrebujete za svojo pisarno predelno steno ali pa element za predelitev prostora? Omara z rolojem z lepo zaključeno zadnjo steno vam bo poleg tega ponudila še prostor za shranjevanje. Zaradi spremenljivih količin predmetov za shranjevanje ali strukturnih sprememb pa zahtevate, da je prilagodljiva tudi oprema? Želeno mobilnost bodo zagotovili modeli s kolesi.In ko v delavnici potrebujete pohištvo za shranjevanje težkega blaga, ki ga je mogoče zakleniti: omara z rolojem za težka bremena z možnostjo zaklepanja s korpusom iz jeklene pločevine in nosilnostjo 160 kg na polico ponuja obilico prostora in varnosti.Omara z rolojem ponuja prostorsko varčno alternativo celo za garderobno omaro v oblačilnici ali klasično garderobno omaro za ordinacije. Če pa ste svoje pohištvo osnovali na serijah pohištva ali modularnih konceptih, naša ogromna in raznovrstna ponudba pohištva za shranjevanje vključuje tudi sistemske omare za najrazličnejše zahteve.Kaj torej pri takšni ponudbi še ostaja odprtega? Kakšno željo vam lahko še izpolnimo? Obrnite se na nas, saj vam lahko zagotovo pripravimo privlačno ponudbo.