080 1037  
  Tiskanje strani

Registracija kot stranka | Moj račun

Vaše uporabniško ime in geslo lahko izbirate prosto. Prosimo, upoštevajte, da morata biti oba dolga med 6 in 20 znaki. Pri tem ne smete uporabljati preglasov (ä, ö, ü), praznih mest in posebnih znakov (izjeme: @ . - in _). Prav tako morate ob vnosu upoštevati velike in male črke.

Pozabljeno geslo | Sprememba gesla

Če ste enkrat pozabili geslo, lahko pri nas hitro in enostavno zahtevate novo geslo. Kliknite možnost "Pozabljeno geslo" in vnesite svoje uporabniško ime in e-poštni naslov. Čez nekaj minut boste prejeli e-poštno sporočilo z novim, samodejno ustvarjenim geslom. Z njim se lahko ponovno prijavite. Vaš profil se vsekakor ohrani. Prosimo, da to prejeto geslo spremenite ob naslednji prijavi.
Pozabili ste geslo in ste že zahtevali novo. Žal prijava kljub temu ne deluje! Zakaj?

Prosimo, kopirajte poslano geslo iz elektronskega sporočila in jo vnesite pod "Geslo". Včasih namreč lahko pride do zamenjave med veliko črko "O" in ničlo "0".
Vzrok je lahko tudi ta, da se staro geslo nahaja še v vmesnem pomnilniku računalnika (predpomnilnik).
Pri Microsoft Internet Explorer lahko izbrišete vsebino predpomnilnika, tako da kliknete "Orodja" in nato "Internetne možnosti". V mapi "Splošno" vidite gumb "Začasne internetne datoteke". Tu pritisnite gumb "Izbriši datoteke". Dodatno pritisnite pri "Potek" na "Izprazni potek". Če potem zaprete brskalnik in nato ponovno odprete, lahko ponovno poskusite s prijavo z vašim novim geslom.

Če vaša prijava še vedno ne bi delovala, nam pošljite elektronsko sporočilo z vprašanjem in mi bomo nemudoma stopili v stik z vami in vam pomagali.

Primerjava izdelkov