080 1037  
  Tiskanje strani

STRANI Z NASVETI O ERGONOMIJI

Ergonomija v pisarni 

Ergonomija v proizvodnji

Ergonomija pri transportuPoiščite zanimive informacije o zdravem sedenju in pisalni mizi z električno nastavitvijo višine Upliner. V pisarni je uporaba ergonomskega pisarniškega pohištva še posebej pomembna. V ta namen boste v priročniku za nakup našli tudi smernice za opremljanje delovnega mesta. Več o mehanizmih in funkcionalnih sestavnih delih izdelkov oz. ergonomskih pisarniških stolov najdete v leksikonu o zdravem sedenju.

Dolgotrajno stoječe delo ob pakirnih mizah in strojih lahko zelo neugodno vpliva na hrbet. Tukaj boste našli informacije o tem, kako bodo vaši sodelavci med delom stali bolj udobno z ergonomskimi pripomočki in kakšne zahteve morajo izpolnjevati zdravi delovni stoli. Tudi lestve so lahko ergonomske. Tukaj so na voljo informacije o uporabi lestev brez obremenitve hrbta.

Transportne priprave in vozički so pomembni pripomočki, saj naj bi omogočali zdravo dvigovanje in premikanje težkih predmetov. Celo transport velikih predmetov bo lažji zaradi funkcije hitrega dvigovanja in ergonomskih ročajev. Dodatni funkcionalni izdelki, kot je električni modul, ne olajšujejo le transporta, vas razbremenijo in pospešujejo pomembne delovne procese.

Ergonomija na delovnem mestu

Ergonomija na delovnem mestu že dolgo ni več novo področje. Ravno nasprotno, saj podjetja vedno bolj zagotavljajo zdrava delovna mesta svojim zaposlenim. Razlog za ergonomska delovna mesta na vseh delovnih področjih je ohranjanje zdrave in zadovoljne delovne sile. Navsezadnje je bilo dokazano, da zagotavljanje zdravju prijaznih delovnih mest dejansko znižuje povprečno število dni bolniške odsotnosti zaposlenih in lahko celo zviša storilnost.
 

Račun je povsem preprost. Nakup ergonomskega pisarniškega pohištva se obrestuje, če želite kakovostne izdelke za dogotrajno uporabo. Raziskave so pokazale, da še prej kot v enem letu en zaposleni z minimalnim dvigom storilnosti pribl. 3 % pokrije stroške v višini pribl. 1000 evrov. Torej v naslednjih letih ustvarja le dobiček.

Pri nas so ergonomski izdelki svoje mesto zasedli že dolgo, preden so postali trend. Ergonomija pa dandanes zaradi močnega povpraševanja zaseda vsa področja naše ponudbe izdelkov. Na svetovalnih straneh bi vam radi med drugim podrobneje predstavili zahteve glede ergonomije na različnih prodajnih področjih in vam priporočili ustrezne izdelke. To je zgolj izvleček celotne ponudbe pri KAISER+KRAFT in ne nadomešča strokovnega svetovanja naših prodajnih strokovnjakov.

Primerjava izdelkov