080 1037  
  Tiskanje strani Stran odprite v formatu PDF
Vaši podatki so pri nas zajamčeno varni!

To je izjava o varstvu podatkov podjetja KAISER+KRAFT GmbH. Uporabniki lahko tukaj izvedo, katere podatke KAISER+KRAFT zbira od strank in v kakšne namene jih uporablja. 

 

Vemo, da vam je izredno pomembno, da se z vašimi osebnimi podatki skrbno ravna. Varstvo podatkov ima pri KAISER+KRAFT zelo pomembno mesto, zato se pri zbiranju, obdelavi in uporabi podatkov strogo držimo zakonskih predpisov nemškega zakona o varstvu osebnih podatkov (BDSG), zakona o spletnih medijih (TMG) in drugih nemških zakonov o varstvu podatkov. 

 

Vaše podatke, ki jih potrebujemo za poslovanje, shranimo in jih v obsegu, potrebnem za izvršitev naročila, posredujemo svojim pooblaščenim izvajalcem. Za preverjanje kreditne sposobnosti oz. bonitete posredujemo vaše osebne podatke podjetju Deltavista GmbH, Freisinger Landstr. 74, 80939 München. Poleg tega za lastne reklamne namene zbiramo in obdelujemo tudi podatke o naslovu in naročilu. 

 

V reklamne namene in za optimiranje se na naši spletni strani s pomočjo sledilnega orodja zbirajo in shranjujejo uporabniški profili s psevdonimi. Na svoji spletni strani kot sledilno orodje uporabljamo Adobe SiteCatalyst. Brez vašega izrecnega dovoljenja sledilnega orodja ne bomo uporabili, da bi zbrali vaše osebne podatke in jih posredovali tretjim ponudnikom in reklamnim okoljem. Prav tako ne bomo teh izključno statističnih podatkov povezali z vašimi osebnimi podatki (ime, naslov itd.). Zbiranje in shranjevanje podatkov za namen spletne analitike lahko kadarkoli prekličete pisno na elektronski naslov webshop@kaiserkraft.si ali odjavite neposredno pri ponudniku Adobe.

 

Uporaba in zaščita osebnih podatkov.

Osebni podatki, ki ste nam jih zaupali, se uporabljajo izključno za namene tehnične administracije na spletnih straneh in za lažje izpolnjevanje vaših želja in zahtev. Na splošno pa za lažjo obdelavo naročil in izpolnitev z vami sklenjenih pogodb ali odgovorov na vaša povpraševanja in seveda za reklamne namene. Ob prijavi v našo spletno trgovino se zabeležijo podrobni podatki o obisku. To vključuje zlasti trajanje obiska, ogledovane in kupljene izdelke, kot tudi prijava in odjava na spletno stran. Ti podatki so shranjeni skupaj z drugimi že obstoječimi podatki o strankah in se uporabljajo izključno za informacije o dodatnih ponudbah izdelkov KAISER + KRAFT ( komercialna uporaba ).  Podatki so shranjeni na nemškem sedežu podjetja KAISER + KRAFT in velja izključno za podjetja. Podatki o posameznih osebah ali občutljivi osebni podatki se ne hranijo. Zbiranje in hranjenje podatkov strank KAISER + KRAFT izvaja ponudnik storitev, ki je zavezan z nemškim zakonom za varstvo podatkovne obdelave in skrbno ravnanje in zaščito podatkov ( tudi pod točko "" varnost ""). Posredovanje ali prodaja vaših osebnih podatkov osebam zunaj TAKKT skupine ali tretji stranki ni možno, razen če je to potrebno za namene izvajanja pogodbe ali če ste v to izrecno privolili. 

 

Katere podatke KAISER+KRAFT GmbH zbere ob obisku spletne strani?

Ko obiščete našo spletno stran, najprej zberemo samo naslednje tehnične informacije: 

 

» poteke povezav

» http elemente protokola

» iskalne pojme 

 

Vaši podatki nam pomagajo, da individualno oblikujemo potek vaših nakupov pri KAISER+KRAFT GmbH in ga stalno izboljšujemo. Vaše osebne podatke uporabljamo za izvrševanje naročil, dobavo blaga, preverjanje bonitete, izvrševanje plačil, preprečevanje zlorabe naše spletne strani in za to, da vas obveščamo o naročilih, izdelkih in storitvah. 

 

Pri plačilu s kreditno kartico (Visa/MASTER-Card) bo podjetje Ingenico GmbH (Kurfürstendamm 134, 10711 Berlin) zbralo vaše vnesene podatke za plačilo, jih shranilo in posredovalo samo tistim podjetjem, ki so udeležena pri plačilnem postopku. Ob plačilu s kreditno kartico sprejmete splošne pogoje poslovanja svojega ponudnika plačila. KAISER+KRAFT pri tem ne zbira ali shranjuje podatkov za plačilo. 

 

Navedeno telefonsko številko poleg tega uporabljamo v reklamne namene, da vas obveščamo o zanimivih ponudbah našega podjetja, oziroma za klic kupca, ko potrebujemo hitrejši dostop do podatkov kupca. 

 

Z zunanjimi izvajalci imamo sklenjene dogovore, ki jim omogočajo, da se v okviru reklamnih dejavnosti lahko prijavijo na določene od naših spletnih strani, da izdelajo poročila o priklicih strani, statistikah in/ali drugih dogajanjih na naši spletni strani. Če jim dovolimo, uporabljajo izvajalci piškotke in/ali druge tehnologije za ugotavljanje dostopov do strani, da lahko izdelajo anonimne statistike glede obiskovalcev naše spletne strani. Podatki, ki jih tu zberejo, so izključno anonimni in vsebujejo samo število priklicev določenih strani na naši spletni strani.

 

Določila za varstvo podatkov pri novičkah

Da lahko svoje novičke strokovno oblikujemo in jih prilagodimo strankam, moramo od vas zbrati določene osebne podatke in jih obdelati. 

 

S temi podatki lahko komunikacijo po elektronski pošti individualno prilagodimo vašim potrebam. 

 

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za pošiljanje novičk znotraj skupine TAKKT. Teh podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam v kakršne koli druge namene. 

 

Varen prenos podatkov – kodiranje z uporabo SSL

Spletna stran podjetja KAISER+KRAFT deluje s 128-bitnim kodiranjem SSL. SSL pomeni "Secure Socket Layer" (sloj varnih vtičnic) in je postopek kodiranja, ki v svetovnem spletu zagotavlja najvišjo varnost. Podatki so z uporabo certifikatov SSL med prenosom zaščiteni pred nepooblaščenimi vdori ali spremembami, tako da tretje osebe podatkov ne morejo brati in ne sneti. Vsak certifikat SSL za eno spletno stran je oddan šele po preverjanju podjetja. Tako kot osebni dokument ali vozniško dovoljenje tudi certifikat SSL izda zanesljiv urad. Takoj ko so podatki stranke vneseni in poslani, se kodiranje aktivira. Kot simbol za kodiranje vidite v spodnji orodni vrstici zaslona ključavnico. Vse naslednje strani so potem nemudoma zavarovane s SSL.

 

Kdaj in zakaj uporablja KAISER+KRAFT „piškotke“?

Da je lahko vaše spletno naročanje čim bolj udobno, moramo zaradi tehničnih razlogov ob vstopu na stran www.kaiserkraft.si uporabiti piškotek s številčno kodo. Ta nam omogoča, da vam med obiskom strani www.kaiserkraft.si lahko dodelimo izpolnjeno naročilnico. Če tega piškotka ne sprejmete, dodelitev ni več mogoča, zato izbrane izdelke vedno takoj spet izgubite. Naročanje izdelkov ni mogoče, če tega piškotka ne sprejmete. Vse ostale funkcije naše spletne strani pa lahko seveda neomejeno uporabljate. Poleg tega včasih uporabljamo tudi piškotek, da bi po potrebi ugotovili, prek katerega reklamnega partnerja je uporabnik prišel do nas. Piškotek vsebuje samo kode za prepoznavanje reklamnega partnerja. Takšni piškotki so praviloma veljavni samo 30 dni. Namenjeni so statistiki in obračunom, torej za optimiranje naših reklamnih dejavnosti na spletu. V njih se ne shranijo nikakršni osebni podatki (ime, naslov, elektronski naslov itd.). 

 

Kaj so pravzaprav „piškotki“?

Gre za majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku neke spletne strani prenesejo na računalnik uporabnika. Lahko se shranijo bodisi na trdi disk, pri čemer imajo nastavljeno trajanje veljavnosti, ali pa so na razpolago samo med tako imenovano spletno sejo (session) na delovnem pomnilniku računalnika (t.i. sejni piškotki). Le-ti se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik. 

 

Navodilo za nastavitev piškotkov v svojem brskalniku najdete tukaj

 

Napotek: 

Uporabo, obdelavo in posredovanje svojih osebnih podatkov v reklamne namene lahko kadar koli prekličete z neformalnim sporočilom po pošti na spodnji naslov ali po elektronski pošti na office@kaiserkraft.si. To seveda ne velja za podatke, ki jih potrebujemo za izvršitev vašega naročila. Ko prejmemo preklic, zadevnih podatkov ne bomo več uporabljali, obdelovali in posredovali v druge namene, kot samo za izvršitev vašega naročila, prav tako pa vam bomo prenehali pošiljati reklamni material vključno z našimi katalogi. 

  

KAISER+KRAFT GmbH

Podružnica Ljubljana

Dunajska cesta 167

1000 Ljubljana

 

Telefon: 080 10 37

Od ponedeljka do četrtka 07:30 do 17:00 ure, petek 07:30 do 14:00 ure

 

Telefaks: 080 10 95

Elektronski naslov: office@kaiserkraft.si 

Primerjava izdelkov