080 1037  
  Tiskanje strani

Moj nakupovalni listek

Polaganje artiklov na nakupovalni listek

 

Ne glede na to, ali ste se že registrirali ali pa ste le obiskovalec, lahko vsaka stranka v spletu uporablja nakupovalni listek. Kljub temu imajo prijavljene stranke to prednost, da se enkrat sestavljeni nakupovalni listek shrani in ga lahko uporabijo ob naslednjem obisku.

Ob vsaki predstavitvi izdelka v pregledih (seznam ali galerija) kot na strani s podrobnostmi izdelka je v bližini gumba "V košarico" tudi povezava "Na nakupovalni listek".

S klikom položite izbrani artikel na nakupovalni listek.

V zgornjem desnem območju spletne strani vedno vidite nakupovalni listek, ki ga lahko neposredno izberete.

V obrazcu nakupovalnega lista imate še dodatno možnost neposrednega dodajanja artiklov po vnesenih številkah artiklov, npr. iz kataloga.

Uporaba nakupovalnega listka

Izpolnjen nakupovalni listek lahko s klikom spremenite neposredno v košarico in običajen postopek naročanja se začne. Posebnost nakupovalnega listka v primerjavi s košarico je funkcija "Pošiljanje po elektronski pošti". Tukaj lahko pošljete nakupovalni listek, ki ste ga ustvarili, svojim nadrejenim, kolegom ali sami sebi, da ga ne pozabite. Tako ustvarjeno elektronsko sporočilo bo odposlano z elektronskim naslovom osebe, ki je pripravila nakupovalni listek. Prijavljene stranke lahko shranijo nakupovalni listek za pozneje in mu dodelijo individualno oznako.

Primerjava izdelkov