080 1037  

ZA VSA POPRAVILA

Dobri obrtniki hitro ugotovijo, kaj je narobe. Da pa lahko zares zadenejo žebelj na glavo, potrebujejo ustrezno orodje. Brez tega še tako spreten profesionalec ne bo mogel učinkovito delati. Vsak obrtnik ima zato svoj osebni komplet orodja vedno pri roki – v torbi, zaboju ali v delovni mizi in vozičku. Samo najboljše orodje lahko zdrži obremenitve, ki nastanejo pri profesionalni uporabi.

Za profesionalce, kakršni ste tudi vi, nudimo komplete orodja, ki ustrezajo različnim namenom uporabe. Morda potrebujete samo nekaj novih viličastih ključev, ki naj bi dopolnili vaše obstoječe orodje, ali pa povsem nov komplet, shranjen v vložku iz mehke pene. Nudimo vam ustrezne komplete orodja za delovne mize ali vozičke. Na voljo imamo samo izdelke z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo Vigor in Carolus – ki sta dodatni znamki podjetja Hazet oziroma Gedore.

Sedaj ste vi na vrsti, da poskrbite za popravila!

Kompleti posameznega orodja

Če potrebujete novo ali dodatno orodje za obstoječe delovne vozičke, zaboje in omare, si priskrbite naše komplete posameznega orodja. Brez oklevanja – samo izberite komplet. Vsak komplet vsebuje premišljeno izbrano orodje.

Kompleti orodja v vložku iz mehke pene (shadow board)

Prednosti vložka iz mehke pene za orodje so očitne: takoj opazite, kaj manjka, orodje pa je tudi varno shranjeno. Naši penasti vložki so natančno usklajeni z merami predalov številnih vozičkov za orodje, delovnih miz in predalnikov iz naše ponudbe. Vložki z orodjem Carolus poleg tega omogočajo, da širino in globino z univerzalnim nožem hitro in preprosto odrežete na želeno mero (minimalne mere Š x G 485 x 345 mm).

Kompleti orodja z vložkom iz mehke pene so primerni za vozičke za orodje EUROKRAFT:

Kompleti orodja z vložkom iz mehke pene so primerni za vozičke za orodje QUIPO:

Za vozičke za orodje drugih proizvajalcev priporočamo naslednje izdelke:

Za delovne mize EUROKRAFT so primerni naslednji vložki za orodje:

Za vse ostale delovne mize z omaricami so primerni naslednji izdelki:

Imate orodje različnih proizvajalcev in bi zanj radi oblikovali individualni vložek iz mehke pene? Do vložka po meri pridete v štirih korakih:

  1. Orodje slikate s pomočjo naše enote za optično branje.
  2. Proizvajalec vložka izdela obliko plošče.
  3. Prejmete osnutek v formatu PDF.
  4. Izdelava vložka z rezkalno napravo in lasersko postajo.

Če imate še kakšna vprašanja, se obrnite na nas.