080 1037  
  Tiskanje strani
Elektronsko poslovanje

Elektronsko poslovanje pri podjetju KAISER+KRAFT

Ko je v letu 1999 postal projekt elektronskega trgovanja osrednja tema v evropskih trgovskih krogih, je bilo podjetje KAISER+KRAFT dobro pripravljeno. Že od leta 1995 se naši izdelki za opremljanje obrata, pisarne in skladišča zajeti v medijsko nevtralni elektronski bazi podatkov, tako imenovanem sistemu Produkt-Informations-System (PIM). Trenutno je elektronsko na voljo več kot 50,000 izdelkov. Od leta 1997 se iz te baze podatkov s pritiskom na gumb ustvarjajo vsebine spletne trgovine in katalogi za elektronsko nabavo. Za nalaganje, vzdrževanje in nadaljnje razvijanje podatkov o izdelkih je bila celo posebej sestavljena ekipa za vzdrževanje podatkov. Zaradi sedaj že dolgoletnih izkušenj smo lahko vsebine katalogov stalno in kakovostno izboljševali. Besedila na izdelkih, dodatki, slike in dodatna gesla na nivoju artikla, ki pomagajo strankam pri izbiri izdelka, se stalno dopolnjujejo. Uporaba sistema elektronske nabave je močno odvisna od kakovosti podatkov o izdelku. KAISER+KRAFT ima kot mednarodni kataloški prodajalec s tem zelo veliko odgovornost do svojih strank. Podjetje KAISER+KRAFT je predvsem pristojno, da tako tudi ostane.

 

V primeru vprašanj vam je ekipa za elektronsko trgovanje/elektronsko nabavo vedno na voljo.

 

Zdaj se obrnite na strokovnjake za elektronsko nabavo

 

 

Elektronska nabava in SPLET PO MERI

Za vas smo povzeli najpomembnejše informacije, ki razkrivajo ozadje o temi elektronske nabave, in hitre rešitve prilagojenih spletnih trgovin. Tukaj si lahko preberete, katere formate podatkov in klasifikacije upravljamo in kako lahko v kratkem času poenostavite nabavo materiala.


Več informacij o temi elektronske nabave


Več informacij o temi Splet po meri

Reference


Že več let uspešno poslujemo s številnimi uglednimi, velikimi podjetji.

Sem spadajo koncerni kot

Trgi


Medtem lahko najdete elektronski katalog podjetja KAISER+KRAFT na več prodajnih mestih. Sem spadajo tako odprti kot tudi zaprti sistemi, kot npr.:

» podjetje KAISER+KRAFT, Hoffmann Group, Keller&Kalmbach, Hagemeyer
» okolje z več dobavitelji
» brezplačna uporaba za vse stranke

Primerjava izdelkov