080 1037  
  Tiskanje strani
E-trgovina

Izkoristite različne možnosti in prednosti našega sistema trgovine. Poleg za vsako stranko individualne spletne trgovine (Splet po meri) vam ponujamo še spletni trgovini SAP-OCI ter Ariba-PunchOut. Izbira je vaša.

SPLET PO MERI

– individualna nadomestna možnost za optimizirano nabavo materiala brez elektronskega nabavnega sistema.

Našim strankam storitve Splet po meri nudimo pri podjetju KAISER+KRAFT individualne pogoje in ponudbe, po želji pa tudi lasten logotip podjetja v spletu. Poleg individualnih omejitev proračuna je mogoče uporabnike tukaj upravljati spremenljivo od vas. Po želji je mogoče izvesti dodatne prilagoditve, prilagojene posebej vašim željam.

Pregled funkcij:
• Obsežne in preproste možnosti iskanja
• Podrobni podatki o izdelku, vklj. s slikami in opisi
• Upravljanje predlog naročil
• Upravljanje naslovov za dostavo in račune
• Zgodovina naročila s številnimi inteligentnimi funkcijami
• itd.

SAP-OCI

Uporabljate SAP in želite priključiti našo spletno trgovino na svoj sistem preko OCI (Open Catalog Interface)? Brez težav. Preko naše spletne trgovine SAP-OCI lahko ustvarite lastne predloge naročil in jih prevzamete v svoj sistem SAP, preden nam posredujete naročila iz svojega sistema SAP. Brez težav prilagodimo spletno trgovino SAP-OCI individualno glede na želje in potrebe. Tako vaše individualne cene kot tudi za vas predloženi podatki o izdelkih in ponudbah so na voljo v spletni trgovini in so predani vmesniku OCI.

Trenutno podpiramo formate OCI 2.0 – 5.0

Ariba-PunchOut

Poleg spletne trgovine OCI vam ponujamo tudi spletno trgovino Ariba PunchOut. Preko te lahko prenesete ustrezne informacije o izdelkih v svoj sistem blaga. Tudi tukaj so naložene za vas veljavne cene kot tudi ustrezni podatki o izdelkih in ponudbah.

Primerjava izdelkov