Nazaj
Nasveti o izdelkih za proizvodnjo

Tovorna kolesa za uporabo v podjetjih

Za prilagodljiv transport na ozemlju podjetja

Prihodnost mobilnosti ne pripada več samo avtomobilom. Tovorna kolesa so vse bolj priljubljena ter se tako na zasebnem kot tudi poslovnem področju uveljavljajo kot resna alternativa za transport.

Vozniku kolesa se ni več treba zanašati samo še na svoje mišice. Modeli z električnim pogonom zmanjšajo naprezanje in izredno olajšajo premikanje tovora. Kljub svoji veliki nosilnosti pa so tovorna kolesa presenetljivo lahka za vožnjo. Ravno podjetja z velikim zemljiščem ali različnimi lokacijami imajo številne koristi od njih. Pogosto dajo svojim zaposlenim eno do dve kolesi na razpolago za raznoliko uporabo.

Prednosti tovornega kolesa.

  • Ne potrebuje bencina in je zato poceni za uporabo
  • Zasede manj prostora kot na primer viličar ali avto; ko ga ne potrebujete, pa ga lahko prostorsko varčno shranite
  • Ker je hitro in okretno, lahko transport z njim opravite v kratkem času
  • Vozite ga lahko tudi skozi ozke prehode
  • Vedno je na voljo, kadar je nek predmet v kratkem času treba prenesti na drugo mesto
  • Poskrbi za gibanje med delovnikom
  • Je prijazno do okolja

Kako transportna kolesa uporabljamo v podjetjih?Koristi tovornega kolesa v enem stavku? Z njim se lahko povsod premikamo brez težav, poleg tega pa lahko še marsikaj vzamemo s seboj.

Katero tovorno kolo je primerno za določeno nalogo?

Prilagodljiv, vsestranski model: tovorno kolo Classic

Za transport manjših bremen na zemljišču podjetja je primerno naše klasično delovno kolo brez motorja. Z njim lahko prevažate predmete s težo do 50 kg. Je lažje in bolj okretno kot alternativa s tremi kolesi. Prtljažnik je pri modelu z dvema kolesoma nad sprednjim kolesom, kar omogoča, da imate tovor vedno pred očmi in je hitro dostopen.Močni tricikel: električno tovorno kolo E-Cargo PRO

To električno kolo ima spredaj med obema kolesoma velik, zaprt transportni zaboj. Zaradi konstrukcije s tremi kolesi je model E-Cargo tudi med mirovanjem ali v ovinkih uravnotežen in stabilen. Močan motor na zadnjem kolesu pomaga pri speljevanju in vožnji s hitrostjo do 25 km/h. To je še posebej udobno, kadar se teža tovora bliža mejni obremenitvi 80 kg. To električno tovorno kolo je res izredno zmogljivo, zato z njim brez težav prevažate material, naprave in druge predmete v bližnji okolici.

Tovorna kolesa wt$

Tovorno kolo pri delu v podjetju: 7 preizkušenih in praktičnih nasvetov

Naše najbolj priljubljene kategorije iz teh nasvetov