080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Dolžina
Kakovost
Kategorija
Koda FEFCO
Material
Obremenitev
Širina
Višina
 

Kartonaža

Sedaj pa potrebujemo samo še kartonasto škatlo … Kakšno? Štancano, zložljivo, morda s poveznim pokrovom ali za selitve? Nudimo vam najrazličnejše kartonaste škatle za zaščito vašega blaga ter za boljši in lažji transport.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
| | |
Neto
od 29,60
Novo
Embalaža za pritrditev
z vstavkom za pritrditev in zunanjim kartonom, DE 25 kosov
Cena na zahtevo
Novo
Embalaža za pritrditev
''vse v enem'', DE 40 kosov
Cena na zahtevo
Kartonasta selitvena škatla FEFCO 0201
iz dvoslojno valovite lepenke
Neto
od 96,90
Novo
Cena na zahtevo
Novo
Kartonasta embalaža za pošiljanje
s samodejnim dnom in samolepilnim zapiralom
Cena na zahtevo
Novo
Cena na zahtevo
Zložljiva škatla, FEFCO 0201
iz enoslojno valovite lepenke
Neto
od 35,65
Zložljiva škatla, FEFCO 0201
iz dvoslojno valovite lepenke
Neto
od 58,60
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Kartonaža
Najdenih je bilo toliko artiklov: 10
Karton
Tukaj boste našli karton za učinkovito zaščito izdelka in dobro rokovanje med transportom ter skladiščenjem. Z ustreznim kartonom lahko preprečite neprijetne reklamacije zaradi poškodb med transportom in se izognete nezadovoljnim strankam. Stanje izdelka ob dostavi je zrcalo skrbnosti, ki jo proizvajalec vloži v proizvodnjo in pošiljanje. Namenski karton mora zato izpolniti najrazličnejše zahteve. V naši spletni ponudbi najdete primeren karton za pošiljanje svojih izdelkov.

Učinkovitost pri pakiranju in odpremiNamenski karton je dobro sprejet pri strankah. Po eni strani tako naročeno blago prejmejo v brezhibnem stanju, v kakršnem je bilo tudi odposlano. Po drugi strani pa profesionalna embalaža dokazuje, da proizvajalec ne varčuje tam, kjer se to ne spodobi. Z bogato izbiro kakovostnega kartona bo pri KAISER+KRAFT hitro in učinkovito iskanje optimalne rešitve za vsakršne izzive pri pakiranju mačji kašelj. Ne glede na to, ali je karton eno- ali večdelen, v različnih velikostih in oblikah ponuja optimalno zaščito pri pošiljanju in skladiščenju. Še danes iz bogate ponudbe kartona za pakiranje in odpremo izberite ustrezen karton za zanesljivo zaščito svojih izdelkov. Seveda lahko želeni izdelek najdete tudi neposredno prek zadevne kode FEFCO (npr. FEFCO 0427).
Primerjava izdelkov