080 1037  

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Nosilnost
 

Sesalni dvižniki

Zdaj bomo ustvarili tlak oziroma bolje rečeno, podtlak. To je preprost princip, po katerem deluje vsak sesalni dvižnik: med šipo sesalnega dvižnika in gladko površino predmeta, ki ga želite transportirati, se ustvari podtlak, ki omogoča enostavno dviganje in premikanje težkega tovora. Resnično olajšanje za vas in vaše zaposlene!
Najdenih je bilo toliko artiklov: 13
| | |
Sesalni dvižnik z varnostnim prikazom vakuuma
osrednji del iz umetne mase, nosilnost 50 kg
Cena na zahtevo
Sesalni dvižnik z varnostnim prikazom vakuuma
osrednji del iz aluminija, nosilnost 50 kg
Cena na zahtevo
Nosilna naprava
nosilnost 160 kg, 1 par
Cena na zahtevo
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 30 kg
Neto
od 56,-
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 120 kg z manometrom
Neto
250,50
Novo
Dvižna naprava
jeklena konstrukcija, nosilnost 180 kg
Cena na zahtevo
Novo
Dvižnik s kavlji
za talne konstrukcije s tekstilno talno oblogo
Cena na zahtevo
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 60 kg
Neto
od 50,60
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 70 kg
Neto
od 62,60
Sesalni dvižnik
osrednji del iz umetne mase, nosilnost 45 kg
Neto
od 83,90
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 60 kg, upravljanje z eno roko
Neto
od 81,40
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 100 kg
Neto
od 74,80
Sesalni dvižnik
osrednji del iz aluminija, nosilnost 120 kg
Neto
158,50
Najdenih je bilo toliko artiklov: 13
Sesalni dvižniki za varen transport težkih bremen
S sesalnim dvižnikom boste hitro odpravili številne težave pri transportu. Ti pripomočki so praktična in preprosta različica dvigal za stroje. Če moramo transportirati steklene šipe ali druge težke predmete z gladkimi površinami, bosta nakladanje in razkladanje z ustreznimi pripomočki za dviganje veliko enostavnejša in hitrejša. Sesalni dvižniki so dvižne naprave, ki se uporabljajo samo za dviganje. Za transport predmetov pa uporabite ustrezne transportne naprave. KAISER+KRAFT ponuja transportne sisteme za vse potrebe. Transportne in dvižne naprave so razlikujejo predvsem po nosilnosti. Sesalne prijemalke lahko dvignejo od 30 kg pa do več kot 100 kg. Tako lahko izberete ustrezno dvižno napravo za vsak material, ki ga morate transportirati. Pri uporabi teh naprav ni pomembna samo zaščita dvignjenih predmetov, ampak tudi zdravje zaposlenih. Predmete je sicer res treba še vedno dvigniti, vendar pa sesalni dvižnik omogoča boljši oprijem brez krčevitosti in upogibanja. Transport z ustreznimi napravami pa zaposlene še bolj razbremeni.

Učinkovita združitev dvižne in transportne tehnologije
Z dobrim sesalnim dvižnikom lahko varno dvignete pralne stroje, pohištvo, šipe in plošče. Posebni dvižniki z gibljivo glavo so posebej primerni za izbočene površine, na prime avtomobilske šipe. Sesalni nastavek se trdno prisesa na površino, tako da dobite odličen ročaj za držanje. Za transport teh posebnih ali težkih materialov pa potem uporabite transportno napravo s kolesi. KAISER+KRAFT ponuja zelo različne transportne naprave, s katerimi lahko odlično uskladite dvižno in transportno tehnologijo. Tudi sesalna prijemala so na voljo v več različicah. Sesalni dvižniki imajo po en, dva ali tri sesalne nastavke, odvisno od tega, kolikšen tovor nameravate transportirati. Odločilna je tudi izbira ustreznega materiala. Dvižniki iz umetne mase imajo pogosto manjšo dvižno zmogljivost kot aluminijasti. Dobra alternativa sesalnim dvižnikom so dvižni magneti. Ponudba podjetja KAISER+KRAFT obsega več modelov.
Primerjava izdelkov