080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Izvedba
 

Čistilna oprema
Tukaj poiščite primerno čistilno opremo za svoje podjetje. Dodatna oprema proizvajalca KAISER+KRAFT je vsestranska in primerna za čistilne naprave različnih proizvajalcev. Seveda pa v ponudbi najdete tudi posebno dodatno opremo in originalne nadomestne dele določenih proizvajalcev. Ni pomembno, ali dodatno opremo naročate za majhne obrate ali velika podjetja. KAISER+KRAFT ponuja za velike odjemalce in manjša individualna naročila primerne dobavne enote. To velja tudi za čistilne krpe in vedra vseh vrst. K ponudbi pa spadajo tudi čistilni čopiči in okrogle ščetke: torej vse, kar potrebuje podjetje.

Optimalna dodatna oprema za najrazličnejše vrste uporabeČistilno opremo je mogoče namensko izbrati za predvideni namen uporabe. Da bo higiena res brezhibna, je mogoče izbrati krpe za enkratno uporabo ali dodatno opremo za večkratno uporabo. Za primerno izbiro dodatne opreme je poleg tega treba upoštevati, ali boste uporabljali kemična, biološko razgradljiva ali druga čistila. Če želite čistilni voziček opremiti nanovo ali pa ga dopolniti, boste pri podjetju KAISER+KRAFT našli izbirno čistilno opremo, npr. ožemalnike za mope ali košare za pripomočke. Tudi ko se kakšen del opreme sčasoma prekomerno obrabi, bo na ta način voziček v najkrajšem času znova primeren za uporabo. V ponudbi podjetja KAISER+KRAFT pa najdete tudi vreče za odpadke ustreznih velikosti. Ni pomembno, ali gre za povsem novo opremo ali dopolnitev obstoječe čistilne opreme: kakovostni izdelki predstavljajo dolgoročno naložbo v higieno in zdravje, izdelke pa vam tudi dostavimo.

Čistilna oprema

V boj proti prahu in umazaniji! Če vam pri tem zmanjka čistilnih pripomočkov, bomo mi nadomestili porabljeni material. Nudimo pa vam tudi posebno dodatno opremo in originalne nadomestne dele posameznih proizvajalcev.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
| | |
Neto
29,15
Šoba za tirnice
za sesanje večjih površin
Neto
422,50
starmix - Kaseta z nagubanim filtrom
za varnostni industrijski sesalnik, razred prahu M
Neto
147,30
Čistilo za podloge
za ESD-obloge
Neto
28,60
Kaercher - Krtača za čiščenje, vrtljiva
za visokotlačne čistilnike do 800 l/h
Neto
116,40
Čistilni čopič
s cevnim priključkom, DE 5 kosov
Neto
78,-
Sitasto dno
za potopno posodo za čiščenje
Neto
112,90
Košara za dele
za potopno posodo za čiščenje
Neto
155,40
Mikrofiltrski vložek
za čiščenje odpadnega zraka
Neto
112,60
starmix - Patrona z nagubanim filtrom
s poliestrsko filtrsko površino pribl. 3200 cm²
Neto
43,40
starmix - Posebna PE vrečka za praznjenje
za varnostni industrijski sesalnik
Neto
297,-
starmix - Kaseta z nagubanim filtrom
za varnostni industrijski sesalnik, razred prahu H
Neto
333,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 16
Primerjava izdelkov