080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Delovna višina
Globina
Material
Nosilnost
Prostornina
Širina
Višina
Za velikost soda
 

Čistilniki majhnih delov

Čistilniki majhnih delov so ključnega pomena za razmaščevanje in čiščenje delov strojev, kar pa ne velja samo za industrijske proizvodne obrate. Tudi v delavnicah in obratih za odpremo izdelkov je treba upoštevati smernice za čiščenje majhnih delov. Ustrezno opremo za to pa najdete pri nas.
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
| | |
Pršilnik
jeklena pločevina, rumena
Neto
72,90
Pršilnik
nerjavno jeklo
Neto
168,-
Varčni vlažilnik
jeklena pločevina, rumena
Neto
od 69,90
Varčni vlažilnik
nerjavno jeklo
Neto
od 202,-
JUSTRITE - Varčni vlažilnik
jeklena pločevina, pocinkana in lakirana
Neto
od 108,50
JUSTRITE - Namakalna posoda
jeklena pločevina, pocinkana in lakirana
Neto
od 109,-
Potopna posoda za čiščenje
VxŠxG 850 x 700 x 600 mm
Neto
1.015,-
BIO čistilna miza
KOMPAKT, delovna višina 950 mm
Neto
1.920,-
BIO čistilna miza
KOMFORT, s pokrovom in upravljalno ploščo Soft-Touch
Neto
2.975,-
BIO čistilna miza
DUO, z upravljalno ploščo Soft-Touch
Neto
3.365,-
Najdenih je bilo toliko artiklov: 15
Čistilniki majhnih delov – učinkovito razmaščevanje in čiščenje
Čistilniki majhnih delov so potrebni za čiščenje in razmaščevanje pomembnih strojnih delov in obdelovancev. Proizvajalci in dobavitelji morajo pri obdelovancih paziti na to, da so izpolnjene posebne zahteve, ki se nanašajo na čiščenje delov. Delavnice in podjetja v avtomobilizmu, strojegradnji in drugi industriji morajo nujno upoštevati splošne smernice glede čiščenja majhnih delov. Naprave, stroji in vozila morajo izpolniti vedno manjše tolerance. To vodi k vedno večji potrebni čistoči, saj že najmanjša umazanija lahko povzroči izpade. Posebej podjetja z delovnimi mesti za nevarne snovi morajo paziti na optimalno delo z nevarnimi snovmi in čim večjo čistočo, da zavarujejo zaposlene in okolje. Čistilniki majhnih delov so zato pomembni delovni pripomočki v industriji. V naši spletni trgovini najdete ustrezen čistilnik za vsa področja, s katerim lahko razmastite in operete dele.

Kakovostni čistilniki majhnih delov za optimalno čiščenje
V naši spletni trgovini ponujamo ustrezne čistilnike majhnih delov za številna področja industrijske obdelave. Glede na potrebe se lahko odločite za prestrezne kadice, varčne vlažilnike (oglejte si ta varčni vlažilnik z vgrajeno protipožarno zaporo) ali čistilne mize. Za čiščenje manjših delov so pogosto potrebni posebni čopiči, ki imajo cevni priključek in po želji fine ali grobe ščetine. Za varčno in varno vlaženje krp in čistilnega papirja s topili so smiselni praktični varčni vlažilniki ali dozirniki za namakanje. Profesionalni čistilniki majhnih delov so izdelani kot prostorsko varčni, pomični čistilniki ali kot velike stacionarne naprave. Pri stacionarnih vlažilnikih lahko zaradi velike nosilnosti in mehanske obremenljivosti profesionalno očistite in razmastite tudi zelo velike dele. Pomični čistilniki majhnih delov pa se pomikajo podobno kot vozički za vreče in se zato lahko uporabljajo kjer koli. Čiščenje delov lahko tako optimalno vključite v gladko tekoč delovni postopek in ga brez dolgih poti opravite neposredno na delovnem mestu. Čistilniki majhnih delov iz trpežnega nerjavnega jekla so zelo odporni proti agresivnim topilom. Gospodarno in okolju prijazno različico čistilnikov predstavljajo bio čistilne mize. Zaradi ergonomske oblike je njihova uporaba zelo udobna, poleg tega pa omogočajo odlično čiščenje z velikim prihrankom energije.
Primerjava izdelkov