Zadnje posodobitve: 23.03.2020, 13:05

AKTUALNE INFORMACIJE O KORONAVIRUSU (SARS-COV-2)

DOSEGLJIVOST

Zdravje naših zaposlenih in strank nam je zelo pomembno. Za preprečevanje širjenja okužbe koronavirusa, so vam naši zaposleni od sedaj na voljo od doma. S tem smo omejili osebni stik naših zaposlenih z namenom preprečitve možnosti okužbe.

 

V primeru vprašanj o aktualnem delovnem času naše pisarne, nas prosim kontaktirajte: Kot vedno smo vam na voljo preko telefona in elektronske pošte.

Telefon: 014341890
E-Mail: office@kaiserkraft.si

DOBAVA

Trenutno dobava naših artiklov poteka nemoteno – da pa vam lahko to omogočamo, smo ves čas v stiku z našo logistiko in dobavitelji. V primeru sprememb pri dobavi vaših naročil vas bomo pravočasno obvestili pisno ali po telefonu. Prosimo, da nam sporočite, če naročenega blaga iz kakršnikoli razlogov ne boste mogli prevzeti. Iz preventivnih ukrepov vam naša špedicija ne bo dobavljala blaga z vnosom na mesto uporabe. Ker prejemamo trenutno veliko povpraševanj po higienskih zdelkih za podjetja in pisarne, se trudimo z zagotavljanjem novih zalog in možnostjo dobave.

IZDELKI ZA USTREZNO HIGIENO

Zaloge zaščitnih mask, oblačil in dezinfekcijskih sredstev so še vedno prazne. Ponudb nezanesljivih dobaviteljev za dopolnitev naših zalog iz varnostnih razlogov ne sprejemamo. Izdelke, ki vam omogočajo omejevanje širjenja virusov in bakterij, najdete v naši spletni trgovini programa higiena. Tako švicarska kot tudi avstrijska vlada priporočata uporabo košev za odpadke na pedala ali na senzor. Tudi čistilci zraka pripomorejo k preprečevanju širjenja virusov in bakterij.

IZDELKI ZA DELO OD DOMA

Za ohranjanje zdravja je potrebno v nadaljnje omejiti vsa druženja in osebne stike. Veliko pisarn je zaradi tega zaprtih, zaposleni pa opravljajo svoje delo od doma. Zato je še toliko bolj pomembno, da je domača pisarno ustrezno opremljena z vsemi izdelki, ki omogočajo nemoten potek dela.