Projekt Electrical Oil Service

Varnost na prvem mestu

Projekt

Naloga

Družba Electrical Oil Service GmbH se zavzema za trajnost. Na lokaciji v Duisburgu se v velikih transformatorjih odpadno olje „reciklira“ in predela v visokokakovostno bazno olje za industrijo. V podjetju so potrebovali stabilno rešitev, da bi zaposleni lahko varno in brez tveganja dosegli visoko nameščene ventile transformatorjev ter na ploščadi izvajali tudi čiščenje, vzdrževanje in preglede.

Rešitev

Projekt je hitro stekel, predvsem zaradi strokovnega svetovanja in podrobne ponudbe. Z varnim mostičem z ograjo se je nevarnost za zaposlene pri vzpenjanju na transformatorje močno zmanjšala. Poleg tega je bila zaradi točne dostave in dobro pripravljene montaže celotna rešitev dokončana dan prej, kot je bilo načrtovano.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service wt$

Eike Block, vodja lokacije Electrical Oil Service

„Rešitev podjetja KAISER+KRAFT pomembno prispeva k temu, da naši zaposleni delovno mesto zapustijo takšni, kot so vanj vstopili – zdravi in nepoškodovani.“

Projekt

Zaradi nove celovite rešitve za celotno ploščad vidika varnosti pri delu ni več treba navajati v oceni tveganja, kot je veljalo prej. Zaposleni so z mostičem zelo zadovoljni in se zdaj na delovnem mestu počutijo varne.

Za odličen potek projekta je zaslužno predvsem strokovno in osebno svetovanje. Upoštevani so bili individualne želje in izzivi stranke. Piko na i pa sta dodali pravočasna dobava in montaža.

Poseben izziv

Poleg pomembnega vidika varnosti pri delu in dejstva, da je stranka potrebovala celovito rešitev, so morali biti zaradi temeljev, obstoječih zidov in ozkih prostorov vsi sistemski elementi deljivi.

Electrical Oil Service wt$
Electrical Oil Service mg$

Stopite v stik z nami!

Če tudi vi načrtujete poseben projekt, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam nudili strokovno podporo.

Kontakt za svetovanje, načrtovanje in analize: