Če sodelujemo, gre vse veliko lažje. To velja tudi pri regalih, saj skupaj bolje opazimo vse, kar obstaja, pa tudi to, kar bo šele prišlo. Samo tako poskrbite za trajnostnost pri vsem, kar delate, ter ste tudi kar najbolje opremljeni za napredek. Na primer z ustreznimi regalnimi sistemi EUROKRAFTpro.

V svetu višine, globine in širine bodo regali EUROKRAFTpro poskrbeli za napredek. Pa ne samo to, v skladišče bodo prinesli več prostora in omogočili širitve.

Animacija regala EUROKRAFTpro

Regali, ki rastejo z vami

In sodelujejo.
Profil, združljiv z modelom SLP

Profil, združljiv z modelom SLP

Inovativnost se skriva v podrobnostih: podporni okvir EUROKRAFTpro je primeren za vse regale SLP. Z njim lahko odlično povežete stare in nove elemente.

Regal EUROKRAFTpro

Razstavljen ali sestavljen

Sestavite ga sami ali pa si prihranite trud pri montaži in pustite, da vam novi regal EUROKRAFTpro dostavimo že sestavljen. Kakor pač sami želite.

Nosilci polic iz štirioglatih profilov

Nosilci polic iz štirioglatih profilov

Zaprti štirioglati profili poskrbijo za visoko trdnost. Zaradi natičnih nosilcev polic bo montaža zelo hitra.

Barve

Poseben lak po želji

Vsi pocinkani regalni elementi, profili, police, stranske in zadnje stene imajo kakovostno praškasto lakiranje, po naročilu tudi v želeni barvi ali barvi podjetja.

Začnite z malim in pridobite prostor

Kompletni paletni regali EUROKRAFTpro za omejene skladiščne površine.

Paletni regali so izdelani iz kakovostnega jekla za stabilno in zanesljivo skladiščenje blaga na paletah. Naši regalni elementi in dodatna oprema omogočajo poljubno oblikovanje skladišča, tako da lahko izkoristite tudi najmanjše površine in jih kadar koli razširite.

Majhni, odlični in kmalu tudi vaši: kompletni regali

Majhen regal EUROKRAFTpro
Različne višine regalov EUROKRAFTpro

Na voljo so regali z višino celo do 7,50 m.

Poljubne razširitve: ustrezen priključni regal, razstavljen

Vedno gre še višje, širše, globlje

Sistemi paletnih regalov EUROKRAFTpro za večje skladiščne površine.

S premišljenim načrtovanjem povečamo vaše obstoječe kapacitete skladiščenja in dano površino razširimo v vse tri smeri. Sistem paletnih regalov EUROKRAFTpro je prilagodljiv, robusten in spremenljiv. Predvsem pa je res trpežen in primeren za dolgotrajno uporabo. Tako boste najbolje opremljeni za vse, kar načrtujete ali želite shraniti na paletah.

Regali EUROKRAFTpro

Profesionalno nalaganje v višino: sistem paletnih regalov


Zunanje mere

Širine:

– Osnovni regal + 200 mm 

– Priključni regal + 100 mm 

Globine:

– Nazivne mere 

Paletni regal EUROKRAFTpro

Najmanj 4 regalni sklopi drug poleg drugega, sicer je treba zmanjšati obremenitev sklopov.

Upoštevajte: za preprečevanje padcev morajo biti zunanji regalni okvirji najmanj 500 mm višji od zgornjega skladiščnega nivoja. Prehodi in nadgradnje morajo biti zaščiteni pred padanjem skladiščenega blaga s pomočjo ustreznih prekritij za police. Pri zunanjih okvirjih in prehodih namestite zaščito pred trki.

Za vse, kar še pride ali se pokvari

Regalni elementi in dodatna oprema EUROKRAFTpro.

Nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo jutri ali nemara še celo danes. Bo treba zaradi starosti ali poškodb zamenjati nosilce polic ali podporne okvirje? Ponujamo regalne elemente za zamenjavo. Želite razširiti ali predelati obstoječ regal? Pri nas dobite ustrezne posamezne dele in pripadajočo dodatno opremo, kot so na primer mrežaste zadnje stene, police iz ivernih plošč ali zapore pred zdrsi.

Regalni elementi in dodatna oprema EUROKRAFTpro

Najboljša kombinacija: podporni okvirji, nosilci polic in dodatna oprema

Še boljša prilagodljivost: nosilec polic za paletni regal, posamezni element za vstavljanje

Regal EUROKRAFTpro – detajl

Pomembne so podrobnosti

Podporni okvirji za paletne regale SLP.

Da ne bi ostali brez pomembnega regalnega dela, smo razvili ustrezno alternativo: podporni okvir za skladiščne regale SLP, s katerim lahko odlično povežete stare in nove elemente.

Vse je pripravljeno za uporabo: podporni okvirji za paletne regale, razstavljeni ali sestavljeni in pripravljeni za postavitev


Zunanje mere

Širine:

– Osnovni regal + 200 mm 

– Priključni regal + 100 mm 

Globine:

– Nazivne mere 

Dodatna oprema: 

Iverne plošče, mrežaste rešetke, police iz jeklenih plošč, globinski mostički, zapore pred zdrsi ter okvirji z globinskimi kotniki za mrežaste zaboje in palete omogočajo raznoliko uporabo paletnih regalov. Z različnimi prekritji za nosilce polic je mogoče varno skladiščiti tudi težko blago, ki ni na paletah.

Tridimenzionalna rast

Naši izdelki rastejo zraven.

Za neomejeno rast v višino

Naši nasveti o postavitvi regalov.
Regalni sistemi

Kateri regalni sistem je pravi za vas?

Preprosto in enostavno načrtovanje večjih sistemov

Radi bi vam olajšali stvari, kolikor je le mogoče.

Upoštevajte višino prostora, višino dviga viličarja in višino natovorjene palete. Poleg tega upoštevajte tudi potrebne širine prehodov za viličar.

Obsežna ponudba storitev

Brez kompromisov.
Več kot samo nekaj storitev

Načeloma jih morate samo naročiti.

Za vse ostalo poskrbimo mi.

KK je tu za vas!

SLP ali kaj NOVEGA?

Z našimi regali EUROKRAFTpro boste poskrbeli za profesionalno rešitev. Veselite se lahko tudi veliko krajšega časa dobave, da bo prihodnost še hitreje prišla k vam. Vendar samo, če nas pokličete zdaj – preko neposredne povezave z laboratorijem KK.