Električna tovorna kolesa so nesporen trend med transportnimi sredstvi prihodnosti. Mogoče res niso videti tako kul, kot je bil Dennis Hopper na svojem motorju v filmu Goli v sedlu. Ampak enako kot leta 1969 nam električno kolo tudi danes predstavlja duha našega časa in kaže, kako bomo poskrbeli za e-mobilnost v prihodnosti.

Tovorno kolo

Vse več podjetij odkriva prednosti transportnih ali tovornih koles. Razlogi so očitni: nižja nabavna cena ter nižji stroški vzdrževanja in parkiranja, manj potrebnega prostora za parkiranje, krepitev zdravja zaradi več gibanja na delovnem mestu in pozitivna bilanca CO2. Poleg tega pa je vožnja s kolesom bolj zabavna.

Zato vas bomo z veseljem prehiteli – in vam pokazali naše električno tovorno kolo „Easy Rider“ 2021 s certifikati SGS in TÜV.

Močan tricikel

S transportnim zabojem.
Električno tovorno kolo E-Cargo PRO ze$

Teža tovora do 80 kg

Res zmogljiv model zlahka in varno prevaža material, naprave in drugo blago. Motor na zadnjem kolesu, nameščen ob pestu, pomaga pri speljevanju in vožnji s hitrostjo do 25 km/h. To je še posebej udobno, kadar se teža tovora bliža mejni obremenitvi 80 kg.

Takšni motorji z direktnim prenosom omogočajo tudi izkoristek odvečne energije (rekuperacija) za daljši doseg, pri čemer ne obremenijo mehanskih zavor.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Velik, zaprt transportni zaboj

Zaboj s prostornino 300 l je nameščen med sprednji kolesi, zaradi električne podpore pa ga zlahka premikate tudi, ko je naložen.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Nižje vzpenjanje na kolo

Zaradi nižje konstrukcije sta vzpenjanje in spuščanje s kolesa veliko bolj udobna. Model je primeren za oba spola s telesno višino od 1,57 m do 1,98 m.

E-misije 0%. E-mobilnost 100%. E-mocije 1000%.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

V spletni trgovini si oglejte vse informacije o električnem tovornem kolesu E-Cargo PRO in ga neposredno naročite.

Peljemo dalje – polno natovorjeni in s pomočjo elektrike

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Tri kolesa za večjo stabilnost

Zaradi konstrukcije s tremi kolesi je model E-Cargo uravnotežen in stabilen tudi med mirovanjem in v ovinkih. Zaradi 3 koles je tudi parkiranje varno in enostavno.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Akumulator: litij-ionska tehnologija

Akumulator našega tovornega kolesa ima zmogljivost 374 vatnih ur, načeloma lahko prevozite med 40 - 60 km. Akumulator je vgrajen pod prtljažnikom, kar med drugim omogoča udobno nižje vzpenjanje in lepši videz kolesa.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Zelo trdne špice

Robustne špice so eno najpomembnejših meril pri tovornih kolesih, saj morajo zdržati večje obremenitve.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Kakovostna parkirna zavora

Parkirna zavora preprečuje nehoteno premikanje parkiranega kolesa in je absolutno nujna pri tovornih kolesih: z njo dodatno zavarujete višjo skupno težo kolesa, tako da ga lahko parkirate tudi na klancu.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

To vas bo tudi navdušilo

Trpežni plašči znamke Schwalbe, obroči Weinmann, 7-stopenjske verižne prestave Shimano Nexus, ključavnica okvirja ABUS in krmilo z nastavitvijo višine. Blažilniki krmila imajo plinsko vzmet in tako poskrbijo za izredno udobno vožnjo. Tovorno kolo E-Cargo PRO ima tudi certifikat SGS in TÜV.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Dovoljena skupna teža

Pri dovoljeni skupni teži 180 kg morate upoštevati težo kolesa - 60 kg, voznika in naloženega tovora.

Kdor želi, lahko presedla že zdaj.

Dober stranski učinek?

Vrnitev tovornih koles spodbuja urbano mobilnost in naše zdravje: vozniki tovornih koles se lahko premišljeno izognejo zastojem – tudi zato, ker je javni potniški promet občasno dostopen v manjši meri zaradi zagotavljanja potrebne razdalje med potniki – in s tem zmanjšajo tveganje za okužbe. Prevažajo lahko brez dodatnega vozniškega dovoljenja, za določene modele vozil pa je na voljo celo finančna spodbuda.

S transportnimi in tovornimi kolesi optimizirate tudi okoljsko bilanco podjetja, poskrbite za več gibanja zaposlenih in izboljšate logistiko v podjetju brez emisij. Kolesa so idealna za uporabo na ozemlju podjetja, za krajše kurirske vožnje ali za obrtnike, ki želijo prevažati lažji material.

Kolesa za podjetja.

Za lažji in težji tovor.

Vas tema zanima?

Preberite več o tem.

Zbrali smo dodatne informacije in z veseljem vam priporočamo tudi ustrezne izdelke iz naše ponudbe.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO wt$

Čas za razbremenitev

Klasični železni konjiček je že zdavnaj dobil večje, sodobnejše in predvsem bistveno močnejše konkurente, pa naj gre za tovorna kolesa, električna tovorna kolesa ali električne skiroje.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO ler

Tovorna kolesa za uporabo v podjetjih

Prihodnost mobilnosti ne pripada več samo avtomobilom. Tovorna kolesa so vse bolj priljubljena ter se tako na zasebnem kot tudi poslovnem področju uveljavljajo kot resna alternativa za transport.

Ste že slišali za laboratorij KK?

Novi inovacijski laboratorij podjetja KAISER+KRAFT – za vse, kar prinaša napredek. Tukaj nastajajo ideje, izdelki in inovacije. Ker ne želimo delati zgolj dobro, temveč zares bolje. Naši izdelki morajo odlično delovati in omogočiti tudi prijetno delo. Le tako bodo točno takšni, kakršne ste vedno hoteli imeti.

Malo se razglejte in spoznajte gospo K – svojo neposredno povezavo z inovacijskim laboratorijem KK. Za vse, kar še potrebujete, da boste danes in jutri popolnoma opremljeni.

Električno tovorno kolo E-Cargo PRO mg$

Na kolo, pozor, zdaj!

Trdno, hitro, okretno, z dvema ali tremi kolesi? Z električnim pogonom ali brez? Samo za ozemlje podjetja ali krajše kurirske poti? Na voljo so številne možnosti, kako se odpeljati v prihodnost. Skupaj bomo poiskali najboljšo za vas.