080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Črpalna količina
Tlak
 

Visokotlačni čistilniki

Z visokim tlakom v boj proti umazaniji! Visokotlačni čistilniki najdejo tudi najmanjše drobce umazanije: na tleh, v vogalih ali razpokah, na strojih ali sestavnih delih. Zahvaljujoč posebnim šobam umazanija hitro izgine.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
| | |
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 9
Visokotlačni čistilniki
Visokotlačni čistilniki so zelo zmogljivi. Na področju profesionalnih čistilnih naprav je na voljo cela vrsta učinkovitih izdelkov. V številnih podjetjih se visokotlačni čistilniki uporabljajo predvsem za čiščenje tal. Področij uporabe pa je pravzaprav še mnogo več in posamezne naprave so zaradi različnih zmogljivosti namenjene točno določenim namenom uporabe. Za dobre rezultate pri čiščenju je vodni tlak odločilnega pomena, pri čemer razlikujemo med visokotlačnimi čistilniki za občasno ali profesionalno uporabo. Za občasno čiščenje na različnih področjih ponuja Kärcher idealen visokotlačni čistilnik z možnostjo nastavljanja, kar prepreči morebitno poškodbe občutljivih površin. Priključki za običajne vrtne cevi omogočajo prilagodljivo uporabo visokotlačnega čistilnika na skoraj vsakem mestu. Za redno čiščenje na profesionalnem področju pa so na voljo čistilniki s tlakom do 200 barov. S temi profesionalnimi napravami lahko brez naporov čistite vse stroje, gradbene dele, obratovalne površine in tla. Sistemi za odstranjevanje umazanije poskrbijo tudi za trdovratno umazanijo v industriji. Visokotlačni čistilniki z vročo vodo dodatno segrejejo vodo s pomočjo dizelskega gorilnika in imajo velik rezervoar za čistilo. Takšni čistilniki se pogosto uporabljajo tudi za čiščenje tovornih vozil. Naprave imajo še dodatno opremo, na primer posebne šobe z različnimi nastavitvami kotov in sisteme proti sukanju.

Ergonomsko in enostavno delo s pištolo Easy Press
Velika prednost profesionalnih čistilnikov je oprema Easy Press. Posebne pištole preprečujejo utrujenost pri daljši uporabi in omogočajo ergonomsko delo z manjšo porabo moči. Čistilne naprave imajo poleg tega še druge praktične nastavitve, ki so odvisne od modela. KAISER+KRAFT vam z različnimi dobavitelji ponuja profesionalne čistilne naprave najvišje kakovosti za vaše podjetje.
Primerjava izdelkov