080 1037  

Izbira znamke

Filtriranje izbora
(omogočena je večkratna izbira)

Neto cena

Neto cena omejiti

-
Znamka
Akumulator
Čiščenje filtra
Neto čistilna površina maks.
Pogon valjev za pometanje
Prostornina
Sesanje prahu
Širina
Širina pometanja
Tehnična oprema stroja za pometanje
Uporaba
Zmogljivost na uro
 

Stroji za pometanje

Pometalni stroji. Ali evolucija metle. Kjer je v preteklosti vladala čista mišična moč, danes vlada lahkotnost. Ergonomski pometalni stroji so temeljiti, učinkoviti in obvladljivi.
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16
| | |
Stroj za pometanje
z 1 stransko metlo, motorna
Neto
1.375,00
EUROKRAFT - Stroj za pometanje
z 2 stranskima metlama, ročna izvedba
Neto
389,00
Stroj za pometanje
turbo sitem pometanja
Neto
499,00
Stroj za pometanje
turbo sistem pometanja s stranskimi valji na eni strani
Neto
719,00
Stroj za pometanje
turbo sistem z zelo široko pometalno površino
Neto
859,00
Stroj za pometanje
turbo sistem pometanja, delovanje na baterije
Neto
od 1.325,00
Neto
293,50
Stroj za pometanje
s smetišnico z enim valjem, motorni
Neto
1.845,00
Stroj za pometanje
s sistemom dvojnih valjev, ročni
Neto
829,00
Neto
783,00
Stroj za pometanje
z enim valjem za pometanje, ročni
Neto
699,00
Stroj za pometanje
s sistemom tandema valjev, motorni
Neto
1.945,00
Stroj za pometanje
z 1 stransko metlo, ročna
Neto
159,00
Svetovanje pri nakupu za kategorijo Stroji za pometanje
Najdenih je bilo toliko izdelkov: 16
Stroji za pometanje
Čistilne naprave, kakršni so stroji za pometanje in visokotlačni čistilniki, omogočajo profesionalno čiščenje na vseh območjih podjetja in prihranijo čas. Okretni in ergonomski stroji za pometanje pometajo zelo temeljito in učinkovito, ne puščajo ostankov ter zahtevajo le majhno porabo moči. Zato so primerni predvsem za področja, kjer je treba pogosto in redno čistiti. Z njimi boste hipoma očistili velika dvorišča in dolge prehode v skladiščih. Stroje za pometanje lahko glede na področje uporabe izberete v različnih velikostih in z različno opremo. Vsi modeli imajo najmanj eno, pogosto pa dve stranski metli iz zelo trpežnega najlona, ki olajšata pometanje ob robovih in poskrbita za čistočo brez ostankov smeti. Poleg tega so na voljo različne širine pometanja, da lahko hitro in profesionalno očistite tako ozke hodnike kot tudi velike površine. Posamezne čistilne naprave se razlikujejo tudi pri tehnični opremi. Večje, visokozmogljive naprave delujejo kot tako imenovani pometalno-sesalni stroji in imajo sistem dvojnih valjev. Zanesljivo očistijo vse talne obloge in imajo vozni pogon za samodejno pomikanje naprej. Manjši modeli, na primer ročni stroji za pometanje, imajo lahko povsem ročni ali pa motorni pogon valjev za pometanje in električno sesanje prahu. Ne glede na opremo pa so vse izvedbe primerne za odstranjevanje mokre in suhe umazanije, prahu, peska ali ostružkov. Veliki stroji brez težav poberejo tudi večje predmete, na primer pločevinke pijače.

Profesionalno čiščenje v prostorih in na prostem
Velika prednost strojev za pometanje je, da so primerni za uporabo v prostorih in na prostem. Naprave so okretne, gladko tekoče in med delovanjem ne povzročajo veliko hrupa. Za uporabo na prostem so na voljo tudi stroji z bencinskim motorjem in celo naprave s sedežem. Stroji za pometanje predstavljajo učinkovito alternativo metli in smetišnici, ki je prijazna do zaposlenih v podjetju. Ob koncu dolgega delovnika je zelo pomembno dobro očistiti delovno mesto. S strojem za pometanje hitro zberete in odstranite vse odpadke – brez sklanjanja, pometanja in pomivanja. Izkoristite zmogljive naprave podjetja KAISER+KRAFT in poskrbite za popolno čistočo v svojem podjetju.
Primerjava izdelkov