Drevesa za Nikaragvo

Vi kupite, mi posadimo*

Pozdravljen gozd!

3334 posajenih dreves

Zelo nas veseli, da je bilo toliko sodelujočih – s pomočjo vsakega posameznika smo dosegli zastavljeni cilj: posadili smo 3334 dreves!

Zahvaljujemo se vam, da nas pri tej kampanji podpirate s svojim „zelenim nakupovanjem“. Za dobro sodelovanje in transparentno poročanje iz Nikaragve se zahvaljujemo tudi našemu projektnemu partnerju PRIMAKLIMA. Posebna zahvala pa gre tudi Filomarju Herrari Riveri in njegovi družini, ki si zdaj prizadevajo, da bo vsaka sadika zrasla v močno drevo.

Kitajski pregovor pravi: „Če načrtujete za eno leto, posejte žito, če načrtujete za tisočletje, posadite drevo.“ Naredimo to! In vi lahko sodelujete!

Drevesa so pravzaprav super junaki našega planeta: absorbirajo CO2 in hkrati oddajajo kisik, živalim omogočajo njihov naravni habitat, skrbijo za zdrava tla ter hladijo in dobrodejno vplivajo na podnebje. V letu 2022 nam pomagajte pri sajenju 3334 dreves v Nikaragvi skupaj s podjetjem PRIMAKLIMA! V obdobju med 7. 3. do 27. 3. 2022 tako velja: Vi kupite, mi posadimo. Vendar le do uresničitve cilja. Pohitite ... prva rezervirana drevesa so že na poti.

* Ponudba velja za vsako naročilo, ki vsebuje vsaj 1 izdelek z oznako activeGREEN. Velja od 07.03. - 27. 3. 2022 oziroma dokler ni posajenih največ 3.334 dreves.

Tako preprosto je

Kupite

1. Kupite izdelek

Nakupujte pri nas; v košarico dodajte en izdelek z oznako activeGREEN in zaključite naročilo

Naročite se

2. Naročite se na novice

Naročite se na naše novice – z istim e-poštnim naslovom, s katerim ste zaključili naročilo – najkasneje do 27. 3. 2022

Posadite

3. Posadite drevo

V vašem imenu bomo posadili drevo v Nikaragvi in po zaključku kampanje boste prejeli potrdilo po e-pošti

Delite

4. Delite dejanje

Delite svoje dobro delo na družabnih omrežjih

Naši najbolje prodajani izdelki z oznako activeGREEN

Vsi modeli z oznako activeGREEN izpolnjujejo posebne trajnostne pogoje in zanje so bile kompenzirane vrednosti CO2. Pri tem ni pomembno, ali gre za izdelke lastnih oz. tujih blagovnih znamk. Strankam za izdelke activeGREEN ni treba doplačati. Naši „zeleni“ izdelki niso nič dražji.

Podprite to kampanjo z vašim nakupom in se odločite za trajnosten izdelek z oznako activeGREEN. Gozdovi na našem planetu vam bodo neizmerno hvaležni.

Zahvaljujemo se vam, ker pomagate naravi rasti

Trajnost se začne pri nakupovanju

Drevesa za Nikaragvo wt$

Za doseganje cilja boljšega upravljanja z viri zemlje vam že danes omogočamo največ: našo linijo trajnostnih izdelkov, da boste lahko pri nas kupovali na okolju prijazen način.

Drevesa za Nikaragvo mg$

Stopite v stik z nami!

Za dodatne informacije smo vam vedno z veseljem na voljo.