Poslovna oprema za vse tiste, ki pričakujejo več

Izdelki za domačo pisarno za popolno udobje pri delu

Kaj pomeni dobro opravljeno delo? Več, kot si mislite: več gibanja, več časa zase med dnevom ali več poguma za nove stvari ... na primer z osvežitvijo domače pisarne.

Delate lahko kjer koli – s pravo opremo za popolno ravnovesje med delom in zdravjem. Svojim zaposlenim izkažite spoštovanje, ki si ga zaslužijo – z nadstandardnimi izdelki.

Sodobne in ergonomske rešitve za sedenje

Za čvrstejšo in bolj vzravnano držo

Dinamične rešitve za sedenje in stanje

Za večjo stabilnost in odločnost

Novo: izdelki za fitnes na delovnem mestu

Uspešno podjetje vedno temelji na zdravem in ustvarjalnem umu. Z našo športno opremo bodo zdaj vsi hitro na nogah in tako bosta produktivnost in koncentracija vaših ekip boljši. V samem podjetju in seveda tudi doma.

Zelo aktualno: izdelki na voljo na lokalnem podjetju

Potopite se v naše ideje za izdelke, s katerimi lahko naredimo sodelovanje na samem delovnem mestu še lepše, učinkovitejše in sodobnejše. Zanesite se na rešitve, s katerimi bo vsak prostor v podjetju primeren za novo delovno okolje.

5 nasvetov za izboljšanje počutja v domači pisarni

Delo na različnih lokacijah ni več začasna rešitev. Domača pisarna je med tem postala prava alternativa delovnemu mestu na podjetju. Skrajni čas je, da dobro uredite svoj dom in razvijete rutine, s katerimi bo delo še prijetnejše. Naših 5 nasvetov za boljše počutje v domači pisarni vam bo pomagalo pri tem.

Tako vas delo osrečuje: ljubite to, kar počnete!

Z veseljem vam bomo svetovali glede opreme na delovnem mestu, zaradi katere bo delovni čas postal del vašega zasebnega življenja. Z novimi izdelki za vse tiste, ki pričakujejo več.

Na ta način poskrbite, da zaposleni z veseljem prihajajo in še raje ostanejo na delu.